• Strömstad borta!

En kväll med rejäl motvind i första och rejäl medvind i andra. Motståndarna parkerade bussen och sparkade långt och var bättre på att nyttja de chancebollar som uppstod, tyvärr föll vi in i samma spel och undvek att göra oss spelbara för varandra samtidigt som vi agerade passivt. Motståndarna spelade också smart genom att agera lagom fult så att vi började fokusera på domaren och ropa på frispark, kort och straff istället för att fokusera på det som vi kunde påverka, vårt eget spel. Matchen slutade 0-3, vilket var helt rättvist sett hur matchen utvecklade sig. Nu är det bara att deppa ikväll och imorgon och därefter knyta näven och ta nya tag!/Ledarna! P-03 13 sep 2019 0kommentarer
  • Karlsberg United borta

Uddevalla mötte oss med bus och ruskväder, en riktig höstkväll. Trots det bjöd Thindra och killarna på värmande spel. Första halvlek är en av de starkaste i år. Högt bolltempo och få tillslag, alla var delaktiga och vi anföll på båda kanterna. Mitten styrde och ställde och spelade för varandra med mycket bra rörlighet och passningsspel. 0-4 efter första var nog i underkant. I paus är laget så nöjda med sin insats att de nästan tog ut segern i förtid, vilket gör att vi slarvar till viss del och släpper två lite onödiga mål inledningsvis i andra innan vi trycker på gasen igen och gör 2 mål till. 2-6 till oss. Thindra och backlinjen är samspelta och utgör grunden i vårt spel. Vi gör 6 vackra mål, Mohammed gör hattrick, vi gör mål på nick, hörna, väggspel, frispark med volley och Koffe som ytterback får stänka in en boll, ribba in efter fint förspel. Över huvud taget var många spelare inblandade vid samtliga mål. Formen stiger för varje match och kul att det är många matcher kvar!/Ledarna P-03 5 sep 2019 0kommentarer
  • Åmål borta!

Bortamatch på en plan med minimått utanför Karlbergs gymnasium. Liten plan är inget som gynnar oss. Vi möter ett hårt kämpande lag och de var duktiga på att utnyttja planens mindre storlek. Det blev mycket kamp men vi tar ändå ett par steg framåt jämfört med de 2 föregående matcherna. Vi hittade ikväll ett bättre passningsspel på mitten jämfört med senast men vi kan ännu bättre om vi vill. Vi tar ledningen ganska tidigt i första, de kvitterar efter halva andra innan vi efter lite flipperspel i straffområdet återtar ledningen, med mindre än 5 minuter kvar har de en lobb i ribban. Dessutom räddar Thindra oss vid ett par tillfällen. Ett bra lag förtjänar sin tur och det känns som spelet nu är på gång igen efter en liten svacka.Skall bli kul att nästa vecka få spela på Rimnersvallen/Ledarna P-03 29 aug 2019 0kommentarer