• 2 SEGRAR mot Mullsjö!!

Ett FANTASTISKT laginsats bäddade för 2 segrar i dubbelmötet mot Mullsjö! Nyckeln till segrarna var det GRYMMA försvarsarbetet där alla grabbarna verkligen gör sitt jobb!! Extra kul var att samtliga utespelare gjorde mål i andra matchen som slutade 24-22! Match 1 slutade 20-15 och där har kontroll från matchminut 1! P födda 2010_2011 9 dec 2023 7kommentarer
  • Handboll all-in!

När jag sitter i soffan och tänker tillbaka på denna handbollsvecka så känner jag mig stolt. Målet för helgen var att vi skulle förbättra vårt försvarsspel. Och SOM vi gjorde det! Oavsett vinst eller förlust så har alla kämpat i försvarsarbetet. Vilket jobb grabbarna har gjort!!💪💪 GRYMT!! Vill lyfta fram två killar lite extra. Olle Sommarnatt och William Kalinic som båda spelade sina första handbollsmatcher i karriären! Fantastiskt jobbat! Tack för den härliga arbetsinsatsen denna helgen! Och vilka härliga 3 poäng vi spelade hem under dagens två seriematcher!! MMVG till alla insatser. Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar som börjar redan på onsdagens träning! Mats P födda 2010_2011 8 jan 2023 4kommentarer
  • Seriematch i Tingsryd

Ett taggat gäng som klev på bussen denna tidiga lördagmorgon för 2 seriematcher i Tingsryd. 1:a motståndare Tingsryd! När matchen startar har vi inte riktigt vakna då det blev lite väl enkelt att glida igenom vårt försvar. Trotts dette lyckas vi ha 1 måls ledningen hela 1:a halvlek. När 2:a halvleken drar igång är vi mer på tårna och drar ifrån till ledning 11-6 när domarn blåser för teknisk timeout. Antagligen va grabbarna nöjda för vi tappade allt och vips så hade Tingsryd häng 11-9.. men vi kraftsamlar och slutresultatet blir 13-10!! Kuul!! Match 2 för dagen va motståndet ett mycket bra Hultsfred. Återigen är vi inte vakna när startsignalen går. Efter 10 minuter är det underläge 1-8.. och den tekniska timeouten kommer som på beställning. Vi väcker grabbarna och matchen blir lite jämnare spelmässigt. Men Hultsfred är det klar bättre laget så de vinner rättvist med 10-22! Trotts detta tror jag både vi ledare och spelare har haft en mycket bra handbolls dag!! Nu ser vi framemot skadivicup om 2 veckor. P födda 2010_2011 22 okt 2022 1kommentar