Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eslövs BK P-06

Följ

P-06

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eslövs BK
Fotboll
P-06

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 29 mar 2019 Ola

  Hej Eslövs BK P06!

  Jag tänkte tipsa er om att det fortfarande finns några platser kvar till fotbollsskolorna med Tottenham Hotspur vecka 26 och Real Madrid vecka 31 i Stockholm.

  Ett perfekt tillfälle för dig som älskar att spela fotboll och vill få träning av högsta klass. Träningarna leds av coacher från klubbarnas organisation. Välkommen till ett par roliga dagar med högt tempo där du får träffa spelare från hela landet!

  Tottenham Hotspur http://www.coachenevents.se/sv/tottenham-

  Real Madrid http://www.frmclinicssweden.com

  Välkomna!
  Ola
  CoachenEvents

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 aug 2018 Anna Pettersson

  Vi vill tacka alla spelare, ledare och föräldrar som kom och gjorde Fotbollens Dag så bra. Ungefär 180 spelare var på plats, många ledare var engagerade och väldigt mycket besökare fanns runt om planerna. Ett extra stort tack till alla er föräldrar som hjälpte till så att tre kiosker kunde hållas öppna, maten fixas och lotter säljas. Utan er hade allt det praktiska runt omkring inte fungerat.
  Vi vill även ge ett extra tack till sponsorerna till vårt lotteri nämligen Intersport Eslöv, MFF, HIF, Landskrona Bois och restaurang 1&kök. Tack vare så fina högvinster fick vi många lotter sålda!

  Stort Tack / U styrelsen

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 apr 2018 Anna Pettersson

  Som ni säkert hört så tävlar EBK i Folkspels föreningscup där det gäller att sälja flest antal Bingolotter. Ett stort TACK till alla som hjälpte till att köpa och/eller sälja Bingolotter v 14. Tack vare bra jobb av många så gick vi vidare till kvartsfinal som äger rum nu v 17. Så nu ber vi än en gång om allas hjälp. Tillsammans kan vi sälja många lotter och på så sätt gå vidare i tävlingen och få vinstpengar till klubben. Vågar något lag anta utmaningen om vem som säljer bäst? Kanske man har turen att lite vinstpengar går till något bra till laget eller U sektionen! Bara hör av er till kansliet. Tack på förhand/ U styrelsen

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 dec 2017 Ola Blomkvist

  Hej!

  Jag skulle vilja tipsa er i Eslövs BK P06 om att Real Madrid kommer till Båstad i sommar (v26) och arrangerar en fotbollsskola för tjejer och killar i er ålder. Ni får träna med coacher från Real Madrids akademi under ett par roliga och lärorika dagar. Ni får träna på samma sätt som ungdomslagen i Real Madrid. Fotbollsskolan brukar bli fulltecknad snabbt och redan nu är ca hälften av platserna bokade så dröj inte för länge med er anmälan. Läs mer och anmäl er på www.frmclinicssweden.com.

  Vill även tipsa om att Tottenham Hotspur kommer till Göteborg i påsk (hålls i inomhusarenan) för en liknande fotbollsskola. Läs mer här: www.coachenevents.se

  Med vänlig hälsning
  Ola Blomkvist

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 nov 2017 Britt-Marie Thordin Karlsson

  Ni kan sätta in det på vårt bank-giro 414-4168 eller swisha 123 354 83 93

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 nov 2017 Dragan Dimovski

  Hejsan. Var kan vi sätta in pengar för sålda bingolotter.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 nov 2017 Britt-Marie Thordin Karlsson

  Hej! Vi saknar redovisning på 63 Sverigelotter från P06 hösten 2017 och de skall redovisas snarast så vi får bokslutet att stämma. Hälsningar kansliet / styrelsen

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt 2017 Britt-Marie Thordin Karlsson

  Hej Ni som beställt kläder kan nu komma och hämta dem på kansliet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 sep 2017 Britt-Marie Thordin Karlsson

  Klubbens nya overall som gäller under 2017-2019 är svart och inte röd/svart som det felaktigt kommit ut.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 apr 2017 Britt-Marie Thordin Karlsson

  Hej. Ni som beställt lagfoton kan hämta dem på kansliet.

  Rapportera

  Rapportera