• Huvudtränare sökes!

Vi söker ytterligare förstärkning i form av huvudtränare till vår ledartrupp för Dalby GIF F15 Vi söker dig som kan motivera och utveckla vår unga, duktiga och träningsmotiverade grupp för att i förlängningen även kunna lyfta upp och starta föreningens första damlag på ett par år. Alltså sökes en person som är pedagogisk och intresserad av att motivera unga spelare, men även en person som är villig att ta steget som damseniortränare med truppen om 1-2 år. Assisterande tränare samt lagledare finns på plats i laget, men vi söker någon för huvdtränarrollen. https://www.instagram.com/dalbygiff08/ Kontaktperson: Emma Svensson / Jesper Trägårdh Dalby GIF Telefonnummer: 0760263806 / 0722385831 E-post: 19emma.svensson98@gmail.com / jesper.tragardh@icloud.com F08-09 16 jun 2023 0kommentarer
  • Föräldra/barn-match

Tackar för matchen idag. Solig fair-play match Med lite syskon fick vi föräldrar ihop lag för dagen och bjöd på vad vi tyckte gott motstånd i en snäll match. Ha en bra kväll / Ledarna via Jakob F08-09 6 jun 2023 0kommentarer
  • Referat: Kulladals FF - Dalby GIF

Innan match mycket fokus på inställning och att göra lagjobbet I matchen. Många tyckte att vi skulle vinna den matchen och för det krävdes det också hårt jobb. Det räcker inte att ställa in ett par skor för att göra jobbet. Dalby var på hugget och satte hög press från start. Den höga pressen stressar fram misstag vilket Emmi utnyttjar och snappar upp boll I utkanten av straffområdet som hon sätter bredvid målvakten. Andra målet bryter Nora boll I uppspel till yttermittfält. Gör bort ytterback och innerback för att lyfta in bollen I bortre burgaveln. Vi skapade många fler bra chanser I första halvlek. Håller I boll, spelar runt I backlinje och kommer runt på kanterna med väggspel förbi. Tyvärr hade vi inte skärpan att sätta dem och efter ca 25 minuter hade vi en period där vi föll in I Kulladals lägre tempo och spelade mer centralt. Detta som vi på samma gång inte var etta på boll. Backlinjen lyckades stoppa de försök till anfall som Kulladal försökte sig på. I paus kommer vi överens att höja vår lägstanivå och inte falla in I långsamt tempo. Vi är mer spelbara vinner dueller igen och kommer runt på kanterna. När vi är hungriga börjar målen trilla in. 7 mål I andra halvlek som dessutom kunde varit en hel del till. Från 5-2 I senaste mötet med Kulladal har vi tagit ett stort steg framåt. Vi har högre tempo, bättre passningsspel och förmågan att hålla fokus en hel match genom vilket gör att vi I stort sett inte ger Kulladal en enda giftig målchans. Matchen kämpe: Linnea F08-09 5 jun 2023 0kommentarer