• AIK vs DIF F17 SM

Derbymatch borta i Skytteholm mot ett starkt AIK.Vi har kontroll på matchen och mestadels av spelet till de sista minuterna. Trots att vi har ledning med 0-1 och många målchanser så tappar vi 3 poäng i 91min på en hörna. AIK har få chanser men är farliga på sina fasta. Jobbigt och tufft att åka på ett sådant mål, Slut 1-1. Bra jobbat tjejer👏👏. Vi kör på. Bara jobba vidare💥👊 #dif_damfotboll #dif #diff17a #coachmauri #mauriciorojas_official #f17allsvenskan Kallade spelare: Wilma.A Miryam.R Tindra.R.S Märta.A Felicia.T (1mål) Ella.L Maja.P Elsa.C Elsa.E Maja.S Tuva.B Siri.N Filippa.S FA17 1 sep 2021 0kommentarer
  • DIF F17 vs IFK Stocksund i SM

4-0 Mål: Tuva.B, Tuva.B, Maja Silfver 1, Julia F 1 Ass.MIryam, Ella, Myriam, Filippa Hemma match DIF F17 vs IFK Stocksund i SM. En ok match mot ett bra motstånd. Vi är lite ojämna i vårt spel i första halvlek men efter justeringar så hittar vi rätt i 2:a halvlek, kontrollerar matchen och tar 3nya poäng. Bra jobbat tjejer💥👊. Vi kör på!👏 Spelare: Wilma.A, Julia.F, Maja.P, Tindra.R.S Elina.A, Ella.L, Maja.S, Elsa.C, Myriam.R, Tuva.B, Jovana.N, Felicia.T, Hilda.R, Filippa.S, Siri.N, FA17 22 aug 2021 0kommentarer
  • IK Uppsala vs DIF F17 i SM

4-3 Mål. Tuva, Tuva, Linn Ass. Lova, Elsa Bortamatch mot IK Uppsala på Studenternas Arena. Vi börjar bra gör 2 mål tidigt och gör misstaget att slappnar av, Uppsala kommer in i matchen reducerar och är duktiga i sina omställningar. Vi gör tråkiga misstag som kostar oss matchen & missar straff i sista minuten. Vi för mestadels av matchen men missar för många målchanser där IK Uppsala är duktiga när de får sina och sätter de. Vi tar lärdom och jobbar vidare! Vi kör på. Spelare: Wilma Ella, Elina, Märta, Tindra, Lova Maja, Elsa, Myriam, Linn, Tuva Siri, Hilda, Jovana, Filippa FA17 14 aug 2021 0kommentarer
  • Seriematch SM DIF F17 vs Gefle

DIF vs Gefle IF 3-0 Mål: Linn, Filippa, Maja silver Ass: Elsa, Maja silver, Elina Match mot Gefle IF i ett vräkande regnoväder. Vi börjar bra men tappar dock fokus efter 1:a målet som kommer ganska snabbt in i 1:a halvlek, hittar tillbaka sista 10 där vi och får in ett 2:a mål innan halvlek. Vi tar tag i våra punkter i halvlek och spelar bättre i 2:a där vi driver matchen och har ett kontrollerat bollinnehav och får en massa chanser där vi sätter in ett 3:dje mål. Bra jobbat i stormen tjejer och tack Gefle IF för en bra match. Vinst 3-0💥👊. Vi jobbar vidare!! Kallade: Wilma.A, Märta.A, Tindra.RS, Ella.L, Elina.A, Filippa.S, Maja.P, Elsa.C, Linn.A, Felicia.T, Maja.S, Miryam.R, Hilda.R, Olivia.K, Siri.N, Jovanna.N, FA17 13 aug 2021 0kommentarer
  • Seriematch SM Lidingö FK vs DIF F17

Då var det dags för första seriematchen i SM efter sommaruppehållet. Vi spelar mot tuffa Lidingö som i denna match krigar varje boll och gör det väldigt svårt för oss. Det tar ett tag att komma in i matchen men vi tar tag i det mer o mer och tar till slut 3poäng👊💥. Mycket att justera och jobba vidare på! Vi tar vår 4:de raka vinst med 0 insläppta mål. Vi kör på💥👍 Bra jobbat tjejer!! Mål. Tuva 1, ass Märta Ankarcrona Tuva 2, Ass Tindra Rojas #diff17a #dif_damfotboll #diffotboll FA17 2 aug 2021 0kommentarer