• Fantastisk vinst i solen mot Ängby - mot alla odds

Idag fick vi hemmamatch mot Ängby. vädret var fantastiskt och tjejerna var väldigt taggade. Första perioden spelade vi väldigt bra med metodiskt passningsspel och bra snack på planen. Vi vann välförtjänt den första perioden med 1-0 efter ett snyggt mål av Zabrina som höll sig framme på en retur. I andra tappade vi fokus och Ängby kom in i matchen allt mer. de pressade på och trots att Fanny storspelade i vårt mål lyckaded de spräcka nollan. Plötsligt stod det 1-1. I sista halvlek var tjejerna mer fokuserade och Ellen lykades göra 2-1 på ett fint inlägg från Lovisa E. Ängby kvitterade på hörna och plötsligt var det match igen. Vid ställningen 2-2,fick Beata en smart tillbaka passning som hon förvaltade väl. Ett hårt skott på distans gick rätt in i målet och vi gick upp i ledning med 3-2. Det gav ny energi och Ellen kunde fastställa slutresultatet till 4-2. En mycket välförtjänt seger. Fanny fick det gröna kortet efter ett fantastiskt bra spel i målet. Hon tog otroligt många räddningar och räddade laget verkligen. Efter matchen upptäkte vi att vi hade spelat hela matchen med ett 9-manna mål. Motståndarna hade ett 7-manna mål. Detta var så klart en fadäs som vi tränare fick ta på oss. Men som tur var löste tjejerna denna utmaning med bravur! :-) F2009-2 26 sep 2021 0kommentarer
  • Svår dag mot Värtan i svåra

Tuff match idag mot Värtan i svåra. Tjejerna hade svårt att hänga i Värtans tempo. Alltid kul att se att attityden var på topp hela matchen trots motståndet. Lite otur att vår målvakt Cava skadades tidigt i första perioden. Matchen slutade 7-1 till Värtan. F2009-2 25 sep 2021 0kommentarer
  • Kul dag med dubbla matcher!

Idag var det tufft schema med 2 matcher samma dag. Först bortamöte mot Lidingö i medelserien och sedan möte mot Vasalund i svåra. I första matchen pratade vi mycket om när vi är som bäst. alla vet att vi är som bäst i tredje perioden så vi lovade att spela koncentrerat från första minuten. Dagens motto var att ge 100% hela tiden. Detta gav bra utdelning på planen. Alla spelade väldigt koncentrerat och spelade för varandra. Passningarna var jättebra och vi hade full kontroll på matchen från början till slut. Detta var en match som slutade 0-0 men det var tack vare Lidingös fenomenala målvakt. Hon tog säkert 25 skott som gick på mål och lyckades hålla nollan. Men det gjorde vi med! Ellen fick ett välförtjänt grönt kort. I svåra matchen spelade Beata, Doga och ellen. Alla tre gjorde ett bra jobb även om speltiden var begränsad. Akademin höll i tränarskapet och ställde upp med ett lag som till störst del bestod av akademi-spelare. Trorts underläge 0-2, visade spelarna på ett stort mod och kämpar vilkja. Tjejerna vände matchen och vann med hela 4-2. Beata gjorde ett mål och Doga gjorde ett, så det var verkligen tack vare våra spelare som matchen kunde vända och vinnas. En riktigt härlig söndag med andra ord :-) F2009-2 19 sep 2021 0kommentarer