• Referat: Hammarby IF FF 1 grön - Djurgårdens IF FF 1

Tillbaka i ”Sanktan” efter sommaruppehåll och vi möter duktiga Hammarby F08 Akademi som gör det svårt för oss. Vi får tidigt några oturliga mål i ”baken” och blir lågt sittande i lagdelarna. Kämpar på i andra perioden och håller nollan för att i tredje perioden släppa in två snabba mål och då går musten ur laget och Hammarby kan komfortabelt vinna och även göra två mål till i de två absoluta sista spelminuterna. Njae ingen bra match från vår sida, vi får gå vidare och ta nya tag nästa match. Då möter vi AIK. Tack motståndare, domare & publik för en bra match! Tillsammans - Alltid oavsett F2008-1 24 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Djurgårdens IF FF - 07.08. Karlskrona Rödeby AIF

Efter en kort lunchpaus efter 1:a matchen på detta träningsläger var det dags för andra matchen, denna gång 11-11 mot 07.08. Karlskrona Rödeby AIF där vi ser väldigt fint spel och ett stort bollinnehav men där vi inte lyckas få hål på deras lag. Tillsammans - Alltid oavsett ! F2008-1 14 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Djurgårdens IF FF - Nättraby GOIF

Träningsläger Karlskrona - Lördag 13 augusti. En intensiv lördag med två matcher. Den första spelas 9-9 mot Nättraby GOIF där vi får till spelet som vi övat på under helgen. Tillsammans - Alltid oavsett F2008-1 14 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: IF Brommapojkarna A - Djurgårdens IF FF 1

Idag den 24/4 var det Seriepremiär mot duktiga BP F2008. En härlig match med fint spel och härlig kämparglöd hos bägge lagen! BP gjorde två mål i sista perioden och gick vinnande ur denna kamp. Grattis och tack för en bra match! Tack även till Fanny som hjälpte till i målet idag och tack till domare, publik. Tillsammans - Alltid oavsett F2008-1 4 maj 2022 0kommentarer
  • Referat: Täby FC Akademi - Djurgårdens IF FF

Denna söndagseftermiddag spenderades i Täby på Tibblevallen för en träningsmatch mot Täby. Vi spelade 9 vs 9 (3*25 min) och båda lagen bjöd upp till en jämn och bra match med bra spel och många chanser, där Täby stod som vinnare till slut i denna duell. Vi tackar utespelarna Nouveline, Anna och Emma som stod i mål då vi saknade målvakt till denna match. Vi tackar även Täby för en härlig match och domare och publik. Målgörare idag blev. Nouveline 2 och Anna. Tillsammans - Alltid oavsett F2008-1 16 mar 2022 0kommentarer
  • Referat: Djurgårdens IF - AIK FF

Denna fina fredagskväll mötte vi starka AIK i en tävlingsmatch i Ersans Pokalen. Båda lagen bjöd på tight och bra spel. AIK gjorde 1 - 0 på en hörna tidigt i matchen och vi var ett ribbskott från kvittering. Vi tackar Cava från DIF F09.1 som hjäkpte till i målet idag, samt domare och publik. Tillsammans - Alltid oavsett F2008-1 16 mar 2022 0kommentarer