• Match IKG - Timmele Hösna S V 2-2 (2-0)

Matchen idag mot Timmele Hössna SödraVing 2-2 (2-0) ser mycket bra ut vi har bra koll på dom i första halvlek. Leder rättvist efter mål av Mörk min 2 1-0 där Felicia och Mörk jobbar tillbaka boll ett antal gånger sista så är Mörk distinkt bra gjort. Efter detta har vi några ytterligare halvchanser vilket borde resulterat. Dom har några skott utifrån och ett friläge som Alice agerar bra på. 2-0 min 33 genom ett distinkt skott efter en fin spelvändning av Agnes. Första avlutar vi med ytterligare något läge. Andra startar tyvärr inte bra dom får lite turligt en chans till 2-1 min 48 där vi hamnar lite fel. Detta gör att dom får ny energi några min. Dom är tunga att möta spelar mycket långt på två tunga forwards. Vi har do ett jätteläge till ytterligare ett mål. Tyvärr räddar Mv både Hanna Ö och Mörk skott mål och det hade känts lugnare. Dock tycker jag att vi fortsätter att föra matchen har även ytterligar lägen. Dom flyttar upp lite folk och vi blir lite oroliga vilket dom utnyttjar och gör 2-2 min 76 efter det har både vi och dom jätteläge tillledningsmål. Nu blir det inte så och vi går vila upp oss träna lite egenträning. Vi gör detta som tvåa i serien. Gött Damer 29 jun 0kommentarer
  • Match Trollhättan BoIS - IKG 1-4 (0-2)

Matchen mot Trollhättan Seger med 1-4 (0-2) Vi startar lite försiktig men får igång både press på bollhållaren samt ett börsspel framåt. Dom har dock några farligabhörnor i början av matchen men vi håller rent mycket bra. 0-1 min 12 sätter Hanna en frispark från vänster hårt mot mål Lisa touchar in bollen snyggt. Efter detta är det vår match. 0-2 min 43 Ida skruvar in en hörna direkt snyggt. (Fast hon la bollen på fel sida av hörnflaggan). I andra fortsätter vi hålla i tackt pinnen fast vi får Dalin utvisad i 53 min lite stirrigt efter detta några minuter. Vi repar oss och 0-3 min 72 på straff Inez snyggt. Ida blev fälld efter att lurat mittbacken vid kortlinje. I min 78 gör Ida 0-4 på straff efter att hon bröt sig loss och blev sedan fälld. Dom får sedan ett tröstmål 1-4 min 82 misstänkt offside. Slut så gött. Måste säga att detta var en mycket bra genomförd match försvarsmässigt, detoffensiva spelet sätter vi hyfsat tyvärr ibland har vi gör bråttom iväg med passningar, därav får vi några omställningar. Stina var grym Hanna och Lisa höll ihop mittförsvaret Inez mycket följsam stöttade upp bra både framåt och bakåt. Anna och Ida jobbade stenhårt och fullföljde mycket bra. Dalin grymt jobb. Felicia Mörk Frida grymt jobb framåt bakåt. Alice i målet lugn och stabil. Avbytare Hurtig Thyra Hanna Ö Miller ni stöttar upp fantastiskt. Damer 27 jun 0kommentarer
  • Match IKG - Brämhult 6-0 (1-0)

Matchen mot Brämhult. En bra match från början till slut. Vi skapar en hel del chanser i första halvlek, men tycker att vi inte är påkopplade till 100% så avsluten sitter inte. Tycker även att deras Mv gjorde några bra räddningar. Brämhult har några strö chanser när dom kontrar på oss, men vår backlinje och Mv avvärjer mycket bra. Vår höga press funkar inte riktigt bra därav deras kontringar. 1-0(min33) kommer dock till slut genom Ida efter bra samspel med Agnes. Andra får vi till pressen mycket bättre och vi är bättre påkopplade. På så sätt får vi till ett enklare spel och en masa fina spelvändningar. Vi kladdar inte på bollen så mycket. 2-0 (min 49) efter bra spel på vår vänsterkant och inlägg Dalin till Agnes snyggt. 3-0 (min 58) där Agnes spelar till Ida som enkelt rullar in. 4-0 (min63) Efter bra spel sätter Ida bollen till Mörk som inte gör något misstag. 5-0 (min64) ett mycket vackert spelmål där vi kommer runt vänsterkant och Mörk spelar in till Agnes på bortre stöter in. 6-0 (min 74) här spelar vi oss fram på högerkant snyggt inspel och nick i mål av Felicia. Vi har ytterligare lägen men detta var en halvlek helt i min smak, med mycket spelvändningar och väggspel samt att vi var Bolltrygga. Måste ge beröm till hela laget. Våra yngre spelare som kommer in och tar för sig. Damer 21 jun 0kommentarer