• Träningsmatch IKG - Herrestad 0-3 (0-0)

Matchen mot Herrestad i dag. Första halvlek är den bästa vi spelat på länge, drömfotboll stundtals. Tyvärr är vi inte riktigt på hugget att göra mål eller vi får inte till det. Har ett par fina inspel från båda kanter spel snett innåt eller snett bakåt. Tyvärr inga skott på mål eller att vi är där för att stöta in bollen. Så här ser hela första halvlek ut. Vi återerövrar boll bra behåller inom laget, spelar runt igen. Vilken rörelse vi har, vi tog med oss snacket vi hade innan match. Andra blir inte lika bra som första. Vi tappar lite i vår rörelse samt att dom inte vågar pressa oss så högt. Vi hittar inte igenom deras mitt utan dom vinner boll några gånger och ställer om snabbt på oss och skapar något läge på ett av dessa kontrar dom in 0-1 min 59. 0-2 min 63 kommer på straff som dom fick billigt. Vi lyfter oss dock efter detta och har lite skott utifrån men lite för enkla. 0-3 73 min också på en kontring inlägg från vänster till spelare som halvträffar bollen, båge in i mål. Vi tar över sista 15 min med bra rörelse och hög press. Tyvärr får vi inte till det. Vi tar med oss hela första halvlek. Vi får träna avslut. Damer 1 apr 0kommentarer
  • Träningsmatch IKG - Frisco 2-3 (1-0)

Matchen mot Frisco. Vi startar upp matchen bra med hög press som vi sagt, skapar några bra lägen utav hög press. 1-0 min 12 Felicia efter ett bra inspel av Kajsa. Vi skapar ytterligare några bra chanser som kunde resulterat efter mycket bra spel. Vi håller ihop backlinjen och Frisco skapar inte mycket på oss, vi försöker även spela oss ur deras höga press vilket vi lyckas hyfsat med. Så fortsätter resten av första. I halvlek snackar vi lite hur vi skall spela oss ur deras höga press. När andra kommer igång sätter dom en väldigt hög press och vi blir tillbakapressade. Kvitteringen kommer i 61 min 1-1, det hängde lite i luften. Efter deras mål fortsätter dom pressen och vi har svårt freda oss. Där borde vi ledare ändrat lite på taktiken varierat med lite längre bollar. Tyvärr så får dom även in ett 1-2 mål min 68. Men som vanligt jobbar vi oss in igen vinner lite boll på mitten, på ett av dessa bollvinster tar Ida fram bollen till Mörk som kommer fri och rullar in bollen 2-2 min 75. Efter detta står det och väger, där Frisco drar det längsta strået och gör 2-3 i min 87. Men vi har ett kanonskott i ribban strax efter, detta genom Ida. Bra match igen tjejer vi jobbar på mycket bra. Damer 29 mar 0kommentarer
  • Vinst i träningsmatchen mot Saleby

Härlig match av vårt div 5 lag idag vi vinner matchen stabilt med 3-0. Tyvärr fick vi spela 9 manna efter som Saleby hade svårt att få ihop lag. Inte lätt att spela med 9 spelare lite annorlunda vi ställde upp 2-3-2-1. Svårt att hitta rätt i positioner, så från start lite rörigt men vi får igång spelet ju längre matchen går. Vi gör även en massa byten rullar på lite spelare. Några fick spela på platser dom inte spelat på förut men gör det kanon. Vi spelar runt i backlinjen och får mer och mer tålamod samt bolltrygga. Ida B gör 1-0 min 15 kanonskott utifrån krysset. 2-0 min 79 Matilda W skott utifrån (stolproten)efter en fin framspelning av Elly. 3-0 min 88 Hanna bryter boll på mitten tar med sig skjuter ett bra skott även detta vid stolproten. Beröm till samtliga spelare. Många yngre som visar framfötterna. Damer 23 mar 2kommentarer