• Rättelse.

B-laget vann med 2-1! Man kan ju inte vinna med 2-2! För mycket kaffe! 😫 Seniorlag Herrar 21 jun 2023 0kommentarer
  • A och B ref

I lördags mötte vi Tun på bortaplan. Det blev en märklig match. Blom gör 0-1 efter 52 sekunder! Där tog det det roliga slut! Tun får en horribel straff i min15! 1-1. Efter 1 min i andra kommer 2-1 till Tun. Sen tar matchen slut i min 62. Detta efter att Egzon R sänkts av ett boll i huvudet. Medvetslös och skadad. I ca 40 väntar vi på ambulans, han mår trots allt bra.,Otäck insident och i samförstånd avbryts matchen. Enligt tävlingsreglerna kommer matchen att spelas färdig och då är det 28min kvar.Mer info om detta kommer. Domarinsatsen skriver jag inte något om. Beröm till samtliga spelare i Corner! Vi kommer igen! Nu till trevligare nyheter. Vårt B-lag tog en seger igår mot Kållandsö med 2-2,paus 1-0. I min 15 gör Laurell 1-0 på retur. Det enda som var bra i denna halvlek. Sjöberg gör 2-0 i min 54 efter hörna. Kållandsö reducerar till 2-1 på straff i min 71. Vi håller undan och hänger på i toppen. Även om vi inte kommer upp i vanlig nivå, tar vi tre poäng! Det är det som räknas! Lilla jag nöjd. Bengtsson då? Jodå! Glad som en lärka! En eloge till spelarna. 3 stjärnor till Aben, 2 till Trix och 1 till Muhammer. Alla gör ett bra jobb! Här var domaren utmärkt! Oscar Thyr bra! Kul med yngre domare som visar intresse! Nu laddar vi för match nästa tisdag hemma för A-laget! Kom och heja! Trevlig midsommar alla! Seniorlag Herrar 20 jun 2023 0kommentarer
  • B-ref 12/6

På måndagskvällen mötte vårt kungliga B-lag Norra Härene i Härene. Och vi for hem med tre goa poäng efter seger med 2-0! En målsnål match, där vi var snäppet bättre! Borde stängt matchen i första halvlek. H hade lågt försvarspel, bjöd inte på så mycket. Vi dominerar dock. I min 18 bombar Anes snyggt 0-1 i nättaket! H skapar inte så mycket. Detta på grund av vasst försvarsspel över hela plan från oss. Halvlek. I andra fortsätter vi dominera. Nära flera gånger att utöka. Till slut kommer 0-2 på straff i min 88! Anas säkerheten själv! Slut och 3 goa poäng med hem! Elvis näste stormålvakt! Räddar oss med djärva räddningar! Muhammer gör aldrig nån dålig insatts! Kul att se! Edin och Arben jättar i bak! Magnifika! K vass som vanligt! Gjergi intensiv! Anas skyttekung! Bra! Saleh het! Lukas kommer tillföra mycket! Samir lurig och bra! Kan spela överallt! Duktig! Laurell nickkung! Nära målskytt! Kristian kommer tillföra mycket! Välkommen! Omid likaså! Tar lite tid bara, välkommen du med! Blir bra! Måns gör det jättebra! Kul med lite yngre lirare! Vill tacka alla goa lirare för en trevlig kväll i Härene! Godkänd domarinsats från Bahaeddein! Nu laddar vi för träning onsdag och A -match lördag i Tun! Och B -match måndag hemma mot Kållandsö! Tre stjärnor till Arben, två till Edin och en till Muhammer! Men alla ska ha ett stort tack till en väl genomförd match! Lilla jag nöjd! Bengtsson då? Jodå! Han sjöng hela vägen hem till stan! Lät inte bra! Ska vi säga så? Seniorlag Herrar 13 jun 2023 0kommentarer
  • A-ref 9/6

I fredags mötte vårt stolta A-lag Hällekis/Trolmen på Tele 2 Stenporten. Och det blev seger med 4-2, paus 3-1. En klar och rättvis seger.I min 7 gör Anas 1-0. Dock kommer 1-1 minuten senare. Litet misstag i försvaret. Vi styr dock matchen bra. I min 14 gör vi 2-1! Vass kontring. Egzon R in till fri Sebastian som kyligt gör mål. I min 37 kommer 3-1 efter Sebastian starkt jobbar fram inspel till Anas! I andra halvlek lite nerv när H/T får en billig straff. 3-2. Men Egzon R stänger matchen på straff till 4-2 i min 71! En bekväm och rättvis seger! Semir vaken och stabil. Trix omutlig. Egzon L briljant, trots ajaj i vaden. Elvis som vanligt vass! Haris blir man glad av att se! Bajro navet! Goran mästerlig! Dino lurig! Anas hypervass! Egzon R vet hur man gör mål! Bra! Sebastian en juvel! Livsfarlig! Selle ännu en juvel! Skarp! Jakob gör jobbet bra! Mirza J tillför mycket! Vass! K vass! Saleh även han vass! Isse ihop med Blom mästerliga coacher! Halvdan insatts av domare Mohanad Alshehabe. Tre poäng och fortsatt häng på toppen! Bra det! Nu laddar vi för match med vårt kungliga B-lag i Härene 19.00 måndag! Kom och stötta! Bengtsson nöjd. Lilla jag ytterst nöjd! Vinst med Corner och Bajen vinner med 2-1! Kan det bli bättre? Ska vi säga så? 🔆 Seniorlag Herrar 11 jun 2023 0kommentarer