• Målvaktstalangen David Jovanovic uppflyttad till Seniorerna.

Hej på er! Vi är stolta över att kunna meddela att David Jovanovic, född 2009, kommer vara en del av A-laget 2024. David var med runt A-truppen redan förra året och kommer nu vara en av målvakterna för A-laget. David är en modern målvakt med bra spelsinne och reflexer! Välkommen till A-truppen David! 💙 A-lag för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Liam Teller klar för randigt.

Hej på er ! Liam har varit med oss stora delar av försäsongen och redan tagit kliv i sin utveckling. Liam kommer senast från IFK Eskilstuna. En arbetsvillig mittfältare som också spelat ytter och forward på träningsmatcherna. Bidrar med stor vinnarskalle och gör allt för laget! Välkommen till randigt, Liam. 💙 Heja City ! A-lag 26 mar 0kommentarer
  • 2-0 förlust mot Kungsör.

Hej på er! På lördagseftermiddan så var vårat City på besök i Kungsör för match mot KBK. Trots förlusten så var vi rätt nöjda med hur grabbarna tog sig an kampen. Man gjorde i princip det man kommit överens om innan, med ett nykomponerat försvar höll man tätt i 75 minuter. KBK hotade hela tiden med löpningar runt på kanterna. Det var ju trots allt ett bra lag vi mötte. så förlusten känns inte lika surt när man gör det man ska. Vi tar nya tag igen på annandag Påsk i Västerås mot IK Oden. Heja City! A-lag 24 mar 0kommentarer
  • Snöplig förlust mot Arboga Södra med 2-1.

Hej på er! Tja, vad ska man säga? Lördag eftermiddag i Arboga med snöglopp kall vind och ingen kiosk öppen? Skämt åsido så gör randigt fler saker rätt den här matchen. Lite trevande i första innan man hittar lite balans. Arboga gör 1-0 i minut 27 när man tappar lite markering. I andra tar vi över i omgångar och har bud på flera mål, men avsluten är lite för dåliga. Randigt får en hel del hörnor på grund av den press man har och till slut så nickar Shahin Amin in kvitteringen på just en hörna. Randigt trycker på för att avgöra men det vill sig inte. I stållet byter tränare Eddie Frejd in sig själv och visar att rutinen är avgöranden när han tar ner en boll på bröstet, vänder sig om och slår in bollen förbi våran målis som idag var David Jovanivic från 09. Jaha? gammal är äldst. 2-1 på tavlan. Vi tar förlusten för vad det är och har en hel del positiva vibbar inför fortsättningen. Vårat unga lag ska ha all heder efter denna match. Heja City! Nu åker dom blöta kläderna av och hopp upp i soffan för att värma sig. Nästa lördag tar vi oss an Kungsör på bortaplan! A-lag 16 mar 0kommentarer
  • Vinst i matchen mot Kvicksund med 2-0.

Hej på er! Söndagseftermiddag på Årbys konstgräs. Kyligt i luften, men ändå ca 80 personer runt planen när vårat City tar emot Kvicksund. City har tränat på bra sedan förra helgens Västerås äventyr. I dagens match visade man att träningen gett resultat. Liam Teller gör 1-0 i början av första halvleken och Rasmus Lundin gör 2-0 i andra med bud på fler. Johan Vesterdahl klev in i målet för randigt och gör det bra! Bra jobbat grabbar!. Vår andra målvakt bröt tyvärr ett ben i armen i förra matchen och är borta ett tag. Tack Kalle i kiosken för den goda korven och kaffet som värmde i kylan. Nästa helg åker vi till Arboga för match. Heja City, alltid kul med en vinst! A-lag 10 mar 3kommentarer
  • Förlust även i andra träningsmatchen.

Hej på er! City förlorar årets andra träningsmatch. Trots att siffrorna skrivs till 4-0 gör City en bra match i 75 minuter. En dålig start med 2-0 åt fel håll efter 5 minuter blev för mycket för randigt. Vi tar nya tag nästa helg mot Kvicksund! 💙 Vi lär oss och tar kliv i utvecklingen! Heja City ! A-lag 4 mar 0kommentarer