• Tyvärr förlust igen 1-3 mot Harg!

Hej på er! På måndagskvällen tar City emot Hargs BK på Årby IP. Det fanns en stor tro till att vi skulle kunna hota och ta poäng i den här matchen. Matchen startar på ett bra sätt för randigt när Holm nickar in 1-0 redan efter 2 minuter och gör en riktigt bra halvlek med chanser åt båda hållen. 1-0 i halvtid. I andra trycker gästerna på mer och får emellanåt ett övertag, men får inte in kvittering förrän i 71:a minuten. City har ett friläge innan Harg kvitterar men Emil skjuter olyckligt bolluslingen över ribban. Vår målvakt för dagen ( Colin Löfstrand -09) gör en bra match på ett moget sätt och räddar friläge i andra. Sen tar luften slut hos vårat City och gästerna gör1-2 efter dryga 80 minuter och även 1-3 precis på övertid. Då var denna dag ungefär lika tråkig som dom tidigare matcherna. Grabbarna gör en riktig kämpamatch och ska ha en eloge för det! Tyvärr så räcker vi inte till dom sista 20 minuterna. Vi tackar publiken, bollpojkar från P13 vit, Gamla Citypojkar och Kalle i kiosken och ser fram emot nästa hemmamatch mot Ärla IF den 23/8. Vi ses då! Heja City! A-lag 13 aug 0kommentarer
  • Träningsmatchen avklarad.

Hej på er! Efter en lite hårdare träningsvecka åkte vi till Västerås för att möta IFK Västerås i en träningsmatch. Det visade sig att IFK var ett riktigt bra spelande lag. City med för dagen inlånade spelare från -09 laget, hade svårt att etablera spel för att hota, man kom fram på en del kontringar men avsluten var inte tillräckligt vassa. IFK leder i halvtid med 4-1 efter att Rio Svensson lobbat bollen över en utrusande keeper. Andra halvlek blev det byten lite hit och dit i båda lagen, men vi stod upp lite bättre och släppte bara in en boll. Matchen slutar 5-1 till IFK. I City gjorde två spelare från U15 debut i seniorsammanhang, målvakten Colin Löfstrand som byttes in efter halvtidsvilan och Lennon Navarrete fick känna på spelet med seniorer och gjorde det bra. Nu tränar vi på igen och ser fram emot matchen den 12/8 hemma mot Harg. Välkomna då att heja fram våra randiga! Heja City! A-lag 5 aug 0kommentarer
  • Nu är det slut på hängmattslivet!

Hej på er! Då var det dags att börja steppa upp inför höstens matcher! Hoppas alla haft en skön och givande ledighet. Våra seniorer startar träningen den 29/7 kl. 18.00 på Årby IP. Ett antal av våra unga grabbar har ju varit och spelat Gothia tidigare och gjort det med bravur, fantastiskt bra jobbat killar!. Nu kör vi igång en träningsvecka som avslutas med en match mot IFK Västerås söndagen den 4/8. Heja City! Ska bli kul att samla alla igen! A-lag 24 jul 0kommentarer
  • Snöpliga tilläggsminuter förstörde dagen?

Hej på er! Då var det dags för sista matchen före uppehållet. City möter Enhörna på bortaplan! En svår match på förhand, men laget var extra taggat för att avsluta vårsäsongen på ett bra sätt. Vårat unga lag följer matchplanen på ett imponerande sätt och håller nollan matchtiden ut. Domaren har lagt till fyra minuter, men låter det ticka på och hemmalaget får in ett mål i 95:e minuten? Det kan inte bli surare än så! Man kan inte annat än tycka synd om grabbarna som alla gör en fantastiskt bra match. Naturligtvis fanns det chanser för båda lagen under ordinarie speltid att avgöra, men det hamnar lite i skymundan efter förlängningen. Bra jobbat City! Nu har vi återigen visat att det finns en stor potensial i det här laget. Nu blir det ett uppehåll några veckor innan vi kör igång med träning i slutet på juli och en träningsmatch mot IFK Västerås den 4/8 på Hitachi Energy Arena i Västerås. Heja City! Vi är på rätt väg! A-lag 7 jul 2kommentarer
  • 1-6 mot Trosa Vagnhärad.

H!ej på er! Ytterligare en fredagskväll på Årby IP när vårat City tar emot serieledarna TVSK på en för dagen regnvåt gräsplan. City med några debuterande -09 spelare, William E, Haben Kflom, Hugo Sköldmo mv, kul att se att det finns duktiga killar som kommer underifrån, BRA KÄMPAT! Hur var matchen då? Med bortamötet i minnet där det blev torsk med 8-0 så var förväntningarna att det skulle bli bättre på hemmaplan. Och vad händer då? Jo - man släpper in ett mål efter 5 minuter och uppförsbacken börjar för tidigt igen. City håller ställningarna den närmaste halvtimmen och har chans att kvittera. I stället blir det en omdiskuterad straff till gästerna? Omdiskuterad på tre plan, var det straff? ansatsen av den som slår straffen? var bollen inne efter att David i målet räddat? Vem vet? Straffen döms till mål av linjedomaren som stod längst ifrån och det står 0-2 på tavlan. Gästerna lyckas även få in 3-0 målet innan paus. Gästerna startar rappt i andra och gör 0-4 direkt och sen är det en transportsträcka till dryga timmen när det ramlar in ett 0-5 mål. Serry Sesay blir fälld och får straff som han själv tar hand om på ett bra sätt 1-5 i minut 68. Gästerna gör även 1-6 på övertid och matchen är slut. Vi tar nya tag nästa helg då man möter Enhörna borta, då har vi Rasmus och Holm tillbaka efter avstängning, men Gabriel fick sitt tredje och är borta i stället. Som vanligt ett stort tack till alla runt omkring, Gamla Citypojkar, Bollpojkarna, åskadarna som trotsade vädret, och så Kalle i kiosken förstås. VI KOMMER IGEN! HEJA CITY ! A-lag 29 jun 0kommentarer
  • Tyvärr förlust igen !

Hej på er! 0-3 förlust mot Södertälje FF. På måndagkvällen är Södertälje FF på besök på Årby IP. Det är en härlig sommarkväll! Jag som skriver var inte på matchen själv, men har fått lite återberättat av ledare på plats. Första halvlek är man relativt nöjda med trots 0-1 underläge i halvtid. SFF hade mest boll men City kontrade en hel del och var farliga på fasta situationer dock utan att få in bolluslingen. I andra var det som om det knyter sig och spelet blir sämre, även för gästerna trots att man gör både 0-2 och 0-3 i andra var det inget skönspel. SFF har också chans att göra fler mål, men det slutar 0-3. Vi tar med oss den första halvleken som ändå såg bra ut. Som vanligt tackar vi Bollpojkarna, gamla Citypojkar och förstås Kalle i kiosken, tack även åskådarna som kom och tittade. På fredag den 28/6 tar vi emot Trosa-Vagnhärad på Årby IP, kom och heja fram vårat randiga då! Heja City! A-lag 25 jun 0kommentarer