• Referat: Brunflo FK - Frösö IF

Dagens andra DM match stod även den mot en seriekombatant nämligen Frösö IF. Vi pratade innan att vi skulle försöka fortsätta på de bra aktioner som vi hade mot Ope då vi hade en känsla av att vi skulle få föra spelet mer än i den första matchen. Vi startade matchen med ett relativt högt bolltempo som vi ibland själva inte riktigt hängde med i, lite stressat i uppspelsfasen och de längre bollarna rann iväg. I den 12:e minuten får Saga in bollen till 1-0 och vi får lite lugn och ro i spelet och har några fina kombinationer som till slut slutar i 2-0 också denna gång av Saga på pass från Becca. Innan halvleken är slut har Saga fullbordat sitt äkta hattrick med 3-0 även denna gång på pass från Becca. Snacket i halvtid var att fortsätta sätta fart på bollen, våga spela upp på markerad spelare och vända tillbaka spelet. Efter 41 minuter gör Becca 4-0 där hon vänder bort backen och placerar den bredvid målvakten. Saga fortsätter sitt målgörande i 49 och 55:e minuten. Och avslutningen hugger sig Sabina på en kampboll från Saga till slutresultatet 7-0. En gedigen insats där vi såklart måste lyfta Saga med sina 5 mål! Nu går vi in i en träningsperiod framöver med lugnt på matchfronten de närmaste veckorna. A-lag Damer Fotboll 12 mar 0kommentarer
  • Referat: Ope IF - Brunflo FK

Tyvärr torsk i första matchen i årets DM mot Ope. Vi börjar som i de tidigare matcherna riktigt bra i första halvlek. Lagen byter chanser, några ramträffar och allmänt en del chanser åt båda håll. I andra halvlek blir vi stressade och slår bort alldeles för många passningar när vi stressar Iväg spelet vilket gör att vi får springa otroligt mycket. Efter 15 min i andra får Ope en boll i djupet och kan slå in bollen i bortre hörnet. Fortsatt kamp i slutet men tyvärr kommer vi inte till några heta målchanser och Ope vinner med 1-0. Detta innebär att vi tyvärr inte har chans att ta oss vidare till final. A-lag Damer Fotboll 9 mar 0kommentarer
  • Referat: Brunflo FK - IFK Östersund Dam 2

Första matchen på stor plan vilket innebar "riktig" säsongspremiär. Snacket innan handlade mycket om att våga hålla i bollen, hamna rätt i positionerna och hjälpa varandra. Första halvlek börjar vi riktigt bra och vaskar fram några riktigt bra chanser men utan utdelning. IFK kommer in mer och mer i matchen och resten av halvleken blir spel mycket på mitten med några halvchanser åt båda håll. Halvtidsprat och vi har en go känsla av att fortsätta det vi börjat med men tyvärr får de in 0-1 direkt och dessutom en straff i anfallet efter så 0-2 efter 4 min skulle det kunna vara ridå ner men vi fortsätter kämpa och får in 1-2 i den 57:e minuten genom Sabina som är påpassligt framme och petar den i mål. Vi försöker forcera på slutet men kommer inte riktigt fram till de heta målchanserna och matchen slutar 1-2 i en trevlig tillställning. En träningsvecka nu innan det viktiga DM lördag 9 mars där vi möter Ope kl 14:00 och Frösön 17:00 båda på Jämtkraft B. Vinnaren i gruppen möter IFK i final. A-lag Damer Fotboll 3 mar 0kommentarer