• Referat: Ope IF - Brunflo FK

Tyvärr torsk i första matchen i årets DM mot Ope. Vi börjar som i de tidigare matcherna riktigt bra i första halvlek. Lagen byter chanser, några ramträffar och allmänt en del chanser åt båda håll. I andra halvlek blir vi stressade och slår bort alldeles för många passningar när vi stressar Iväg spelet vilket gör att vi får springa otroligt mycket. Efter 15 min i andra får Ope en boll i djupet och kan slå in bollen i bortre hörnet. Fortsatt kamp i slutet men tyvärr kommer vi inte till några heta målchanser och Ope vinner med 1-0. Detta innebär att vi tyvärr inte har chans att ta oss vidare till final. A-lag Damer Fotboll 9 mar 0kommentarer
  • Referat: Brunflo FK - IFK Östersund Dam 2

Första matchen på stor plan vilket innebar "riktig" säsongspremiär. Snacket innan handlade mycket om att våga hålla i bollen, hamna rätt i positionerna och hjälpa varandra. Första halvlek börjar vi riktigt bra och vaskar fram några riktigt bra chanser men utan utdelning. IFK kommer in mer och mer i matchen och resten av halvleken blir spel mycket på mitten med några halvchanser åt båda håll. Halvtidsprat och vi har en go känsla av att fortsätta det vi börjat med men tyvärr får de in 0-1 direkt och dessutom en straff i anfallet efter så 0-2 efter 4 min skulle det kunna vara ridå ner men vi fortsätter kämpa och får in 1-2 i den 57:e minuten genom Sabina som är påpassligt framme och petar den i mål. Vi försöker forcera på slutet men kommer inte riktigt fram till de heta målchanserna och matchen slutar 1-2 i en trevlig tillställning. En träningsvecka nu innan det viktiga DM lördag 9 mars där vi möter Ope kl 14:00 och Frösön 17:00 båda på Jämtkraft B. Vinnaren i gruppen möter IFK i final. A-lag Damer Fotboll 3 mar 0kommentarer

Premiär mot Ope i ÖP-hallen vilket innebar 9-9 spel. Matchen börjar lite trevande från båda lag men tyvärr får vi inte de riktigt heta chanserna och Ope tar ledningen med 1-0. Vi har svårt med Opes höga press och kommer inte upp med laget utan fastnar ofta i uppspelen. Följaktligen gör Ope både 2 och 3-0 ganska snabbt och går till halvtidsvila med underläge 4-0 Andra halvlek får vi till ett lite bättre spel och kan genom Agnes reducera till 5-1. Vi tar med oss många positiva delar men också en del som behöver bli bättre. Härligt att vara igång på allvar och några träningsveckor innan matcherna börjar på allvar. A-lag Damer Fotboll 9 feb 0kommentarer