• Referat: Bodafors SK - IF Eksjö Fotboll

Vårsäsongens sista match hemma mot Eksjö i ordentlig värme! Vi startar matchen bra, några är sjuka varför vi endast har 2 avbytare men Leonard väljer att spela ute och gör en heroisk insats! Han var outtröttlig och jobbade fantastiskt i matchen och bröt flera gånger tillbaka bollen via ett starkt hemjobb! Han kämpade även till sig ett friläge men fick inte direkt en lyckoträff! Adam springer mer och mer på matcherna och vinner bra bollar offensivt! Julia som gjorde mål i förra matchen fick spela där uppe och trivdes inte riktigt men hon är stark och fick ta mycket stryk! Hugo var på många positioner och gjorde det bra! Husse och Musse även de var bra och verkar vara outtröttliga! Simon i backlinjen var toppen idag! Maja spelade höger back och var även hon inblandad i många situationer som vi kom segrande ur! Melle hade ett stort fyrtorn att ta sig runt och fick utkämpa en ibland ojämn kamp. Ludvig sprang som aldrig förr och vann de flesta bollarna på vänsterkanten! Viggo väggen Pettersson skötte sig i målet och skrek på utrusningarna så Eksjö fick byta underkläder. Tack för denna delen av säsongen inte ett helt rättvist resultat idag dock! Ni får träna på under sommaren så kommer ni tillbaka som mästerskyttar så bombaderar vi motståndarna i nästa match! Med vänlig hälsning, Fredrik och Fredrik PF-06 24 jun 2020 0kommentarer
  • Referat: Torpa AIS 7-m - Bodafors SK

En fantastisk kväll på en fin arena i Hestra! Vi har för dagen endast 2 avbytare så Leonard spelade ute och gjorde detta riktigt bra. Denna kväll hade vi turen med oss, tack vare att vi kämpade och vann många bollar på mitten förstås. Vi fick in ett par enkla mål där målvakten i deras lag tappade boll mellan benen och ett självmål men allt räknas! Nu vann vi ju inte på deras misstag utan för att vi var bättre helt enkelt. Viggo fick en rätt behaglig resa i målet. Julia spräckte nollan och stänkte in ett ordentligt skott otagbart för deras målvakt. En eloge till Magnus som liverapporterade från resultattavlan under hela matchen! Nu laddar vi för sista matchen innan sommaruppehållet i morgon. Over and out! PF-06 23 jun 2020 0kommentarer
  • Referat: Myresjö IF - Bodafors SK

Mycket ska man vara med om i livet! Bra match idag där vi vinner bollar på mitten! Helt orättvist tar de ledningen i första perioden med 3-1. I andra perioden spelar vi tufft, minst lika tufft som Myresjö! Vi vinner den perioden med 1-4 om jag inte minns rätt! Sista perioden blir inga mål, vi krigar oss till en seger idag! Flera skador och arbetsamt i värme ! Hugo vilar mycket efter ett överböjt knä men kommer in i 3 perioden! Maximus krigar får stryk vinner bollen och assisterar till det avgörande målet! Kul ända fram till domaren lämnar matchprotokollet och jag läser att han skrivit 5-5 som slutresultat! Vid argumentering hävdar han att han har rätt! Huvuddomaren och 2 av Myresjö unga coacher har alltså sett ett mål som ingen på hela Myrvalla noterade! Inte ens de egna spelara ?? Ja vi tar det som en vinst med all rätta Med vänlig hälsning, tränarna PF-06 14 jun 2020 0kommentarer