• Grabbarna "grus" jobbar med Utegymmet !!!!

Idag hade vi en arbetsdag på Vesslamon där vi monterade och gjöt fast utegymmet. Det mesta blev klart, lite småplock kvar, bl.a måste betongen "brinna" nån dag innan vi kan fylla ut alla hål med sand. Så om nån vecka kan Ni nog använda utegymmet och komma i topptrim 😅 A-lag Herrar 7 jul 0kommentarer
  • BJURÅKERS GIF - BERGSJÖ IF 8-0 (3-0)

. Målen: 1-0 4´ Eh Fly Ass: Bird Sea 2-0 5´ Alexander Karlsson u.a 3-0 15´ Botros Korina Ass: Abdou Jobai 4-0 56´ Botros Korina Ass: Alexander Karlsson 5-0 67´ Alexander Karlsson u.a 6-0 79´ Per-Erik Bergsman straff 7-0 84´ Abdou Jobai u.a 8-0 92´ Abdou Jobai Ass: Moise Ahisibwe Inte mycket att skriva om, vi gjorde en gedigen insats, med 3-0 efter 15min så kunde vi spela ut. Stundtals så rullade vi riktigt bra, vi spelade runt utan att ha för bråttom framåt. Bergsjö gick ner sig efter våra tidiga mål och vi kunde rulla och anfalla ganska lätt. Kul att debuterande Perra i mål fick hålla nollan idag. Tyvärr fick vi David Samboni fotskadad i duellen som medförde straff åt oss. Han skickades in för koll på akuten och just nu vet vi inte mer om skadan. Bara hoppas på det bästa. Så startade vi: Per-Erik Bergsman Emil Eriksson - Johan Ropponen - Bird Sea - Frode Sedenberg Eh Fly - Abdou Jobai - Tobias Engzell - David Samboni Alexander Karlsson - Botros Korina Bänk: Marcus Lehtovirta, Erik Fjäll, Erik Larsson, Moise Ahisibwe, Jonas Gustavsson, Hampus Säfsholm A-lag Herrar 4 jul 0kommentarer
  • LJUSNE AIK - BJURÅKERS GIF 1-2 (0-0)

Målskyttar: 0-1 50´ Botros Korina Ass: Anuwat Paway 0-2 77´ Anuwat Paway utan ass 1-2 90´ Straff Gula kort: Bank Amnakkamat (Avstängd mot Marma IF) och Abdou Jobai En match som vi hade kontroll på, rullade på bra med boll och tillät inte Ljusne att låna så mycket boll första 25min. Vi skapade en hel del chanser som borde gett något mål redan i 1:a halvlek. Tyvärr har vi lite svårt att få dit dem... Andra halvlek startade vi med ett tryck mot Ljusne, och redan 5min in i halvleken så får Botros Korina chansen fri mot målvakten och trycker in den till 0-1. Ljusne sticker upp i lite sporadiska anfall men det mesta fastnar i vår backlinje som hade full kontroll på deras 2 toppar Kim Westin och Neo Nilsson som öst in mål i 5:an. Så i minut 77 får Anuwat Paway skottläge straxt utanför målområdet och skjuter in 0-2. Fullt rättvist. Tyvärr får Ljusne en mycket tvivelaktig straff som bara domaren ser i minut 90 som Neo Nilsson sätter. Men nu har vi 2 hemmamatcher, söndag mot Marma IF och på torsdag Bergsjö IF !! BRA JOBBAT ALLA, FRÅN MÅLVAKT TILL TOPPFORWARDS OCH BÄNK 💪💪 A-lag Herrar 28 jun 0kommentarer
  • Härlig sommarkväll med 27st grabbar som tränar !!

. . . A-lag Herrar 24 jun 0kommentarer
  • Bjuråkers GIF - IFK Bergvik 1-0 (1-0)

. Målskytt: 1-0 45´ Botros Korina Ass: Abdou Jobai Kort idag: Sitthi Uppakarndi, Botros Korina, Joakim Bäckgren alla Gula kort En rättvis seger trots att vi inte fick igång något spel. Vi skapade en hel del målchanser och nån/några borde vi satt. IFK Bergvik hade inte många mållägen, första halvlek hade vi skaplig kontroll på. Tyvärr går vi ner oss i andra, Bergvik har mer boll och kommer väl till endast ett farligt avslut, dock har vi ju Joakim Larsson som sista utpost 💪. Men vi måste upp i både spel och jobb på plan om det ska hålla nästa match mot Ljusne AIK borta. Startelvan idag: Joakim Larsson, Johan Ropponen, Marcus Lehtovirta, Abdou Jobai, Joakim Bäckgren, Botros Korina, Frode Sedenberg, David Samboni, Emil Eriksson, Jonas Gustavsson, Anuwat Paway. Bänk: Sitthi Uppakarndi, Douglas Mickelsson, Erik Larsson, Moise Ahisibwe, Bank Amnakkamat, Thapakon Teppota A-lag Herrar 20 jun 0kommentarer
  • Bjuråkers GIF2/Delsbo IF2 - Söderala AIK 2-3 (1-1)

Målskyttar: 1-0 ´18´ Joakim Bäckgren Ass: Moise Ahisibwe 1-1 43´ 1-2 64´ 1-3 66´ 2-3 89´ Martin Hansson Ass: Nazir Emad Ramo Kort idag: 35´ Mazen Hejazi Gult, 50´ Nazir Emad Ramo Gult Ännu en Div.6 match, tätt på given. Vi mötte ett bra lag som skulle kunna vara ännu bättre om de inte måste klaga på varenda avblåsning och lägga massa krut på tjafs ! Vi stod upp riktigt bra idag, det är ju inga samspelta grabbar vi ställer på benen i dessa matcher. Vi skapade en hel del chanser så det tar vi med oss till onsdagens Div.6 match på Delsbo IP. Men vi måste ju ge Bank Amnakkamat en jättestjärna som ställde upp i målet idag. En kille som aldrig stått och gör det jättebra. Dessa startade idag: Bank Amnakkamat, William Lovén, Bird Sea, Tim Fredin, Martin Hansson, Sitthi Uppakarndi, Joakim Bäckgren, David Asiimwe, Nazir Emad Ramo, Moise Ahisibwe, Erik Larsson Bänk: Mazen Hejazi, Douglas Mickelsson, Erik Jonsson, Zakariye Jama A-lag Herrar 1 jun 0kommentarer
  • Näsvikens IK2/EIK2 - Bjuråkers GIF2/DIF2 2-4 (1-1)

0-1 13´ Tommy Hallås 1-1 14´ 1-2 73´ Thapakon Teppota 1-3 75´ Thapakon Teppota Ass: Erik Larsson 1-4 77´ Thapakon Teppota Ass: Tekleweyni Bahlibi Zeray 2-4 80´ Kort idag: Bird Sea (vilket är fel !!!) Gult En onödigt jämn match, fanns chanser att punktera matchen tidigt. Dessa startade: Surasak Saisaen, Edvin Ohlsson, Moise Ahisibwe, Bird Sea, Pontus Johansson, Sitthi Uppakarndi, Tommy Hallås, Eh Fly, Erik Larsson, Jonas Gustavsson och Mathias Svärd. Bänk: Simon Holst, Thapakon Teppota, Mazen Hejazi, Tekelweyni Bahlibi Zeray, Zakariye Jama, Martin Hansson, Anuwat Paway A-lag Herrar 27 maj 0kommentarer
  • Föne IK - Bjuråkers Gif 1-5 (1-3)

. 1-0 Henning N 9´ Lobb från 25m 1-1 Noah Karlsson 26´ Hörna direkt i mål !! 1-2 Thapakon Teppota 36´ Straff 1-3 Noah Karlsson 37´ Ass: David Samboni Skott från distans. 1-4 Tobias Engzell 46´ Ass: Emil Eriksson Hörna och avslut. 1-5 Alexander Karlsson 56´ Ass: Tobias Engzell Kalabalik och avslut. Gula kort: David Samboni och Tobias Engzell En match som vi ägde mestadels hela tiden. Vi skapade chans på chans och skulle nog gjort ytterligare ett par mål. Båda lagen saknade ett par spelare men tror inte resultatet hade varit så annorlunda. Nu är det bara några träningar kvar innan säsongen startar fredag 3/5 19,30 mot Bergsjö IF på Trimavallens konstgräs. Så startade vi: Joakim Larsson Mazen Hejazi Johan Ropponen Bird Sea Emil Eriksson Amarin Noah Karlsson Tobias Engzell Thapakon Teppota David Samboni Eh Fly Bänk: Zakariye Jama, Simon Holst, Bank Amnakkamat, Naruemek Nylén, Tommy Hallås, Alexander Karlsson A-lag Herrar 20 apr 0kommentarer