Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bollebygds AFF

Följ

Bollebygds AFF Handboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bollebygds AFF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Bollebygds AFF
Adress c/o Jenny Ström Hansson, Sandhemsvägen 21
Postadress 51734 Bollebygd
Telefon 0722-030684
E-post baffhandboll@gmail.com
Orgnr 864501-3965
Swish 1232677375
Kontonr 5799-9310

Om Bollebygds AFF

Välkommen till Bollebygds AFF Handboll! (Eller BAFF som vi ofta säger...)

"En liten klubb som kämpar hårt." Så beskrev andra klubbar Bollebygds AFF när vår sponsor Stiftelsen Dunross o:Co frågade runt för att se om vi matchade deras krav. Vi är en av de minsta klubbarna i Sverige som bär deras logga på våra matchställ - en kvalitetsstämpel som visar att vi har ögonen på oss att leverera hållbar verksamhet med sunda värderingar.

Visst kämpar vi i BAFF - det har vi gjort i mer än 30 år - och dessutom har vi oftast roligt! Det mesta i föreningen kretsar kring barn- och ungdomshandboll: handbollsskola, träningar, seriespel och cuper. Men vi ser även till att göra andra aktiviteter under läger och säsong för att stärka laganda och klubbgemenskap. Som ideell förening är vi glada att ha ett starkt föräldraengagemang och jobbar för att det ska vara enkelt att bidra till verksamheten.

Syftet med BAFF:s verksamhet är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet med idrottsglädje, trygghet och gemenskap i med- och motgång. Hemmaarenan är Bollebygdskolans idrottshall där vi tränar och spelar hemmamatcher. För bortamatcher och cuper ger vi oss lite längre ut i den västsvenska regionen, men håller oss än så länge i huvudsak där (till supporterskarans glädje). För våra spelare verkar det inte vara så viktigt var vi spelar - så länge de får hänga med laget...

Intresserad av att prova på? Kontakta gärna lagledare eller tränare för den träningsgrupp som är aktuell. Du finner dem på förstasidan under "Välj lag".

Varmt välkommen till BAFF - vi passar alla!