• Vinst och förlust

Igår spelade vi två matcher, först en riktigt spännande och bra match mot Hässelby där vi till slut vann med 6-4. Bra spel av hela gänget, mål av Szymon, Amir och Benjamin. Grönt kort till Samuel. Lite senare samma dag match mot Sollentuna, men den har vi redan glömt bort... P-07-2 17 sep 2017 0kommentarer
  • Årets tuffaste match?

Idag spelade våra kämpar årets kanske tuffaste kamp mot BP på bortaplan. Efter flera sena avhopp hade vi bara 4 spelare på planen vid matchstart, men ytterligare 2 anslöt precis vid avspark. Våra 6 spelare kämpade och slet i 2x20 minuter utan avbytare och med en spelare kort mot ett mycket bra spelande BP som dessutom hade gott om avbytare. Det var en jämn match där vi stundtals var i ledningen, men den slutade snöpligt med en förlust 7-6. Akram och Szymon gjorde 3 mål var, snyggt framspelade från övriga spelare i laget. Våra hårt ansatta backar gjorde ett utmärkt jobb tillsammans med Josef i målet, som dessutom fick det gröna kortet. Förlusten var extra snöplig då vi hade flera bra lägen, inte minst mot slutet av matchen, där bollen studsade stolpe ut istället för in. Nästa gång är det vår tur att vinna! P-07-2 10 sep 2017 0kommentarer
  • Dubbla matcher idag!

Vilka kämpar idag! Först tar vi imot rissne på hemmaplan och förlorar tyvärr utan avbytare med 1-4. Adam fick välförtjänt det gröna kortet. En kort paus med påfyllning av energi ? innan vi åker till Östermalms ip där vi även fick hjälp av 3 spelare från det andra 07-laget. Där genomför våra kämpar en fantastisk match med fint spel och mycket bra snack i laget. Vi vinner matchen med 1-7! Tack för en fin lördag med fina insatser av alla :-) P-07-2 2 sep 2017 1kommentar