• Äntligen seger igen!

Under fredagen var det dags för herrarna att återigen spela hemmamatch, denna gången mot Nättraby! Vi börjar matchen fantasirikt och bra och bör nog tagit ledningen första 15 minuterna men det dröjde till minut 20 innan Hannes visade sin välplacerade fot och gjorde 1-0 framspelad av Nils. Tyvärr kvitterade Nättraby efter 35 minuter sedan vi varit lite passiva i defensivt straffområde och 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvleken börjar vi också väldigt positivt och efter 62 minuter gör Fille 2-1 efter ett bra förarbete av Mohammed och Beike. Vi lyckas hålla undan till seger och tar 3 viktiga Poäng i jakten på topplagen! Nu väntar en veckas träning innan match mot Jämshög på bortaplan på lördag! Vi vet vad vi är kapabla till men för en gångs skull så slår vi äntligen ur underläge då Jämshög har en otroligt positiv trend! Men vi ska göra allt i vår makt för att ta poäng!! Matchens lirare blev Timmie för sin otroliga arbetsinsats men alla ska vara stolta över insatsen igår! Herr 24 aug 0kommentarer
  • Äntligen hemmamatch

Under fredagen är det dags för herrarna att spela hemma igen, motståndare denna gång är Rödeby som ligger 3 poäng efter oss, så det kommer bli en riktigt tuff match. Avspark är som vanligt 19:00 på Brunnsängen. Inför matchen tog vi oss ett snack med Noah Augustinsson. Hej Noah! 3 viktiga poäng senast mot United, vad är tankarna om den matchen? Tjäna! Tror både jag och resterande står bakom att det var en väldigt skön revansch från senaste mötet. En kämparinsats från hela laget som gör att vi vinner den matchen! Rödeby hemma på fredag, vi vann borta med 1-0, vad kan vi förvänta oss för matchbild på fredag? En matchbild där vi ska vara det bollförande laget med mest fart och kreativitet framåt och fortsätta släppa till lite bakåt, så Joel blir nöjd och kan få hålla en ny nolla!!! Vad kommer krävas för att vi ska ta 3 poäng? Samma vilja och kämparinsats som senaste matchen, med lite finare och goare lir än senast så ska det gå vägen! Vad blir slutresultatet? 3-0. Har försökt lära Fille skjuta denna veckan, så förhoppningsvis kommer hans efterlängtade hattrick!! Herr 8 aug 0kommentarer
  • Viktig seger och dags för hemmamatch!

Förra veckan var det återigen dags för herrarna att åka buss, denna gång till Sturkö för möte med ett Atlas som gjort fantastiska resultat på sin hemmaplan senaste åren. Vi började matchen lite oroligt och fick inte grepp om anfallsspelet som vi önskade. Samtidigt fortsatte vi vara stabila bakåt och bjöd inte Atlas på speciellt många farligheter förutom på fasta situationer och i minut 43 gjorde Noa en spelvändning på Jussi som hittade in till Kaarle och 1-0 var ett faktum. Andra halvleken var också kontrollerad från vår sida och första 20 minuterna av den halvleken ska vi egentligen avgöra matchen och gör även 2-0 när Joel limmat en frispark och satt igång klockrent till Noa som placerade in 2-0. Tyvärr släppte vi in 2-1 med 25 minuter kvar men kunde hålla undan till en viktig seger! Nästa match är imorgon lördag mot Sgif U som haft en resultatmässigt tuff säsong men vi kommer ej få någonting gratis utan vi behöver allt stöd vi kan få! 15:00 på brunnsängen ses vi väl? Herr 14 jun 0kommentarer