• Viktig seger och dags för hemmamatch!

Förra veckan var det återigen dags för herrarna att åka buss, denna gång till Sturkö för möte med ett Atlas som gjort fantastiska resultat på sin hemmaplan senaste åren. Vi började matchen lite oroligt och fick inte grepp om anfallsspelet som vi önskade. Samtidigt fortsatte vi vara stabila bakåt och bjöd inte Atlas på speciellt många farligheter förutom på fasta situationer och i minut 43 gjorde Noa en spelvändning på Jussi som hittade in till Kaarle och 1-0 var ett faktum. Andra halvleken var också kontrollerad från vår sida och första 20 minuterna av den halvleken ska vi egentligen avgöra matchen och gör även 2-0 när Joel limmat en frispark och satt igång klockrent till Noa som placerade in 2-0. Tyvärr släppte vi in 2-1 med 25 minuter kvar men kunde hålla undan till en viktig seger! Nästa match är imorgon lördag mot Sgif U som haft en resultatmässigt tuff säsong men vi kommer ej få någonting gratis utan vi behöver allt stöd vi kan få! 15:00 på brunnsängen ses vi väl? Herr 14 jun 0kommentarer
  • Bortamatch på gång!

Under nationaldagen är det dags för herrarna att sätta sig på bussen för en tidig avfärd mot Sturkö för match mot Atlas med avspark redan klockan 13! Inför matchen tog vi pulsen på evighetsmaskinen Max Beike! Tjena Beike! 3 sköna poäng mot Märserum i fredags, vad säger du om matchen? Hej! Tycker vi har det svårt första kvarten där Märserum gör det bra, sen släpper det för oss och vi vinner tillslut! Bussresa till Sturkö för möte med Atlas imorgon, vad är tankarna inför denna batalj? Blir en spännande match! Förhoppningsvis ska vi kunna rulla lite fin boll och vinna matchen! Vi har nu tagit 2 raka segrar efter den svaga insatsen mot Jämse, vad är det som gjort att vi studsat tillbaka? Efter bra snack i truppen och bra genomförda träningar har vi lyckats studsa tillbaka och fått positiva resultat med oss! Hur slutar matchen? Vi vinner med 3-0 efter ett hattrick av Fille! Hoppas ni kommer och stöttar oss kl 13 på Sturkö! Herr 5 jun 0kommentarer
  • Seger i toppmöte

Under fredagen var det dags för herrarna att möta Märserum som ångat på ordentligt i serieinledningen. Det var också Märserum som började klart bäst och tog ledningen efter 5 minuter. Efter det följer ytterligare 20 minuter med stor dominans från Märserum men 0-1 stod sig till minut 30 då Hannes hittade in till Harry som enkelt kunde trycka in 1-1. Vi skulle även ta ledningen med 2-1 i efterdyningarna av en hörna så lossade Fille stora kanonen till 2-1. 3-1 gjorde vi precis innan paus efter mål av Axel sedan Hannes lagt in en hörna. Och 3-1 var resultatet i paus. Andra halvlek är förmodligen det bästa vi presterat i år då vi gör 4-1 efter att Beike hittat fram till Noah A som enkelt placerade in bollen. 5-1 målet var en kanon från Kaarle som äntligen fattat att han kan skjuta medan Nils avslutade med 6-1. Vi visar sista 65 minuterna att vi är ett bra lag när vi sätter rätt sida till, nu ska vi bara se till att behålla detta fokuset framöver! Matchens lirare blev Harry som visade ett enormt hjärta för laget när han hoppade över sin klassresa till Göteborg för att spela fotboll! Mer av den inställningen överlag! Herr 2 jun 1kommentar