• Dags för hemmamatch

Imorgon fredag är det dags för herrarna att spela hemma igen, denna gången mot Listerby med avspark 19:00. Inför matchen tog vi oss ett snack med Kapten Felix Karlsson! Hej Fille! Seger 1-0 borta mot Rödeby förra veckan, tankar om den matchen? Väldigt skön och stark bortaseger. Skönt att studsa tillbaka från förra matchen. Listerby hemma under fredagen, vad tror vi om den matchen? Förra året hade vi en fin prestation hemma mot dom, men kommer blir en tuff kamp imorgon. Listerby har tre segrar på tre matcher, så ett lag med självförtroende kommer på besök. Men vi är sjukt revanchsugna på att ge vår publik en hemmaseger. Vad säger du om de 3 första matcherna av säsongen? 6 poäng av 9 är ändå godkänt med tanke på tufft schema. Själva spelet vet vi att vi har mer att hämta av, haft lite oflyt med mycket skador nu i början, men spelet kommer bli bättre är jag säker på. Plussar för en riktigt bra inställning och attityd som vi har haft och ska fortsätta med. Hur slutar matchen imorgon? Union vinner med 2-0 efter mål av Noa M och Noah A 😆 Herr för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Välkomna till Union Cup på Brunnsängen den 1 maj!

Onsdagen den 1 maj spelar vi första upplagan av Union Cup för tjejer födda 2015-2016. Kom gärna till Brunnsängen och heja på tjejerna. Välkomna! BK Union för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Grym seger!

I fredags var det dags för herrarna att åka till Rödeby för en riktigt tuff match. Matchen spelades på en stor konstgräsplan som kanske sett sina bästa dagar i kombination med bollar som definitivt sett sina bästa dagar. Jag tycker vi börjar matchen med ett väldigt fokuserat försvarsspel där vi inte har några problem med att låta Rödeby ha bollinnehav. Offensivt så kommer vi inte riktigt in i matchen som vi önskar. Sista 15 minuterna av första halvlek är Rödeby lite hetare och innan halvtid så kommer även ett friläge för hemmalaget där Joel gör en kanonräddning och vi har 0-0 i paus. I halvtid pratar vi om lite detaljer att förändra, men Rödeby missar ett jätteläge direkt i inledningen av andra innan vi äntligen börjar komma igång lite mer. Perioden mellan minut 50 och framåt är bra från vår sida och efter 83 minuter har Noa M tröttnat på 0-0 och visar sin teknik när han dribblar och löper förbi 4-5 spelare och spelar in till Kaarle som enkelt gör ledningsmålet! Tyvärr blir Kaarle strax efter detta utvisad och vi får kämpa heroiskt sista 12 minuterna för att hålla undan till en riktigt skön seger! Spelarkritik är svårt då alla jobbade stenhårt men Noa blev utsedd till vår bästa spelare men alla spelare ska vara stolta över insatsen! Nu på fredag väntar Listerby hemma i en riktigt tuff utmaning, vi ses väl då? Herr för 9 dagar sedan 1kommentar