• Inför derbyt!

På lördag klockan 14:00 är det avspark på Motorpavallen i Jämshög för en riktigt intressant match mot serietvåan för våra herrar! Inför matchen tog vi ett snack med Timmie Liljegren! Tjena Timmie! 3 poäng mot Nättraby och spelmässigt ett fall framåt är känslan, vad säger du om den matchen? Nättrabymatchen var en riktig krigarmatch där vi visar att vi är beredda att kämpa ända in i slutet för att ta dem där 3 poängen. Så känslan efter nättraby är väldigt positiv och jag tror vi kommer ta med oss den kämparglöden till jämshög på lördag. Du har ju kommit tillbaka på riktigt nu efter en lång skadeperiod, hur känns formen inför avslutningen av serien? Ja det har varit lite segt för min del, men det är superroligt och skönt att kunna spela igen! Formen känns bra med tanke på omständigheterna och för varje vecka som går så blir den bara bättre och bättre. Derby på lördag, Jämshög räknas ju som favoriter sett till deras senaste period och deras seger i våras, vad kommer krävas för att vi ska ta 3 poäng? Det har gått bra för jämse den senaste perioden och vårt derby kommer nog att vara ganska lik nättrabymatchen. Många närkamper, en hel del brunk med förhoppningsvis många fina kombinationer så att publiken inte börjar frysa på läktaren. Det lag som vinner derbyt har krigat mesta och visat störst vilja att vinna. Jag kan säga för min del att jag är beredd att dra den andra baksida också om det skulle betyda att vi vinner 😝 jämse är bra just nu och den trenden ska vi sätta stopp för! Varför ska våra supportrar komma till Motorpa på lördag? Våra supporters är helt fantastiska, det är uppfriskande att höra dem i 90 minuter och jag tror hela vårt lag får energi av det, därför behöver vi våra supporters till derbyt för det är inte bara vi spelare som kan påverka matchen utan det är även dem som är vid sidan om! Hur slutar matchen? Matchen slutar såklart med vinst till oss, finns inget annat! Herr 29 aug 0kommentarer
  • Äntligen seger igen!

Under fredagen var det dags för herrarna att återigen spela hemmamatch, denna gången mot Nättraby! Vi börjar matchen fantasirikt och bra och bör nog tagit ledningen första 15 minuterna men det dröjde till minut 20 innan Hannes visade sin välplacerade fot och gjorde 1-0 framspelad av Nils. Tyvärr kvitterade Nättraby efter 35 minuter sedan vi varit lite passiva i defensivt straffområde och 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvleken börjar vi också väldigt positivt och efter 62 minuter gör Fille 2-1 efter ett bra förarbete av Mohammed och Beike. Vi lyckas hålla undan till seger och tar 3 viktiga Poäng i jakten på topplagen! Nu väntar en veckas träning innan match mot Jämshög på bortaplan på lördag! Vi vet vad vi är kapabla till men för en gångs skull så slår vi äntligen ur underläge då Jämshög har en otroligt positiv trend! Men vi ska göra allt i vår makt för att ta poäng!! Matchens lirare blev Timmie för sin otroliga arbetsinsats men alla ska vara stolta över insatsen igår! Herr 24 aug 0kommentarer
  • Äntligen hemmamatch

Under fredagen är det dags för herrarna att spela hemma igen, motståndare denna gång är Rödeby som ligger 3 poäng efter oss, så det kommer bli en riktigt tuff match. Avspark är som vanligt 19:00 på Brunnsängen. Inför matchen tog vi oss ett snack med Noah Augustinsson. Hej Noah! 3 viktiga poäng senast mot United, vad är tankarna om den matchen? Tjäna! Tror både jag och resterande står bakom att det var en väldigt skön revansch från senaste mötet. En kämparinsats från hela laget som gör att vi vinner den matchen! Rödeby hemma på fredag, vi vann borta med 1-0, vad kan vi förvänta oss för matchbild på fredag? En matchbild där vi ska vara det bollförande laget med mest fart och kreativitet framåt och fortsätta släppa till lite bakåt, så Joel blir nöjd och kan få hålla en ny nolla!!! Vad kommer krävas för att vi ska ta 3 poäng? Samma vilja och kämparinsats som senaste matchen, med lite finare och goare lir än senast så ska det gå vägen! Vad blir slutresultatet? 3-0. Har försökt lära Fille skjuta denna veckan, så förhoppningsvis kommer hans efterlängtade hattrick!! Herr 8 aug 0kommentarer