• Seger på hemmaplan

Under fredagen var det dags för herrarna att spela hemma igen. Ett Listerby med full pott första 3 omgångarna väntade. Vi börjar matchen lite passivt men kommer in i matchen efter 10 minuter och skapar 2 fina chanser utan att förvalta dessa. Resterande del av första halvlek är inget vidare från vår sida då vi inte är tillräckligt aggressiva och löpvilliga utan låter Listerby stå still i rätt positioner och det är också Listerby som gör 0-1 efter 40 minuter på en bra nick. I minut 45 gjorde dock Fille 1-1 på en väl slagen frispark och 1-1 var paus resultatet. Andra halvlek är lite bättre inledningsvis men vi tappar åter initiativet till Listerby som efter 60 minuter missade en straff. Efter den missen tog vi över matchen lite och Beike hittade med en hörna Jussi som gjorde sitt första seriemål för Union till 2-1. Med 10 minuter kvar blir en Listerbyspelare utvisad och efter det kontrollerar vi händelserna och gör 3-1 genom Benja efter bra förarbete av Hannes. Vi tar med oss de 3 poängen och laddar om inför Nättraby borta klockan 14 på torsdag! Matchens lirare blev Jussi! Herr för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Dags för hemmamatch

Imorgon fredag är det dags för herrarna att spela hemma igen, denna gången mot Listerby med avspark 19:00. Inför matchen tog vi oss ett snack med Kapten Felix Karlsson! Hej Fille! Seger 1-0 borta mot Rödeby förra veckan, tankar om den matchen? Väldigt skön och stark bortaseger. Skönt att studsa tillbaka från förra matchen. Listerby hemma under fredagen, vad tror vi om den matchen? Förra året hade vi en fin prestation hemma mot dom, men kommer blir en tuff kamp imorgon. Listerby har tre segrar på tre matcher, så ett lag med självförtroende kommer på besök. Men vi är sjukt revanchsugna på att ge vår publik en hemmaseger. Vad säger du om de 3 första matcherna av säsongen? 6 poäng av 9 är ändå godkänt med tanke på tufft schema. Själva spelet vet vi att vi har mer att hämta av, haft lite oflyt med mycket skador nu i början, men spelet kommer bli bättre är jag säker på. Plussar för en riktigt bra inställning och attityd som vi har haft och ska fortsätta med. Hur slutar matchen imorgon? Union vinner med 2-0 efter mål av Noa M och Noah A 😆 Herr för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Välkomna till Union Cup på Brunnsängen den 1 maj!

Onsdagen den 1 maj spelar vi första upplagan av Union Cup för tjejer födda 2015-2016. Kom gärna till Brunnsängen och heja på tjejerna. Välkomna! BK Union för 12 dagar sedan 0kommentarer