Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Linköping BK Tinnis Seniorlag

Följ

Seniorlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Linköping BK Tinnis
Fotboll
Seniorlag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 19 jan 2015 Bollkollarn

  Vilka lag handlar det om, Kenneth?

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 jan 2015 Kenneth Åkerström

  De som väntar på ett spelprogram för Div.1 Mellersta Götaland får vänta ett tag till då ett lag har dragit sig ur Div.1 Södra Götaland och ett nytt lag har tillkommit som ska ev. in i vår serie och ett lag ska flyttas över från vår serie till Div.1 Södra Götaland.Förhoppningsvis ska det vara klart i slutet av denna vecka så jag kan göra klart spelschemat nästa vecka.

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 jan 2015 Tomas

  Grattis till dubbla finalplatser i Södracupen!
  Det tyder på att vi har mycket spets truppen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 jan 2015 Petra

  Rätt fränt tycker jag det är att jag kan ligga här i min säng (det är över midnatt här i Delhi) på andra sidan jordklotet och följa vårt öde i cupen (tack för liverapporteringen på mvt.se!) :-) Verkar ha varit en riktigt spännande semi! Surt med suddenförlust! Vi får ladda om och ta igen det med final i Tranås! :-)

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 dec 2014 Uffe

  Hej, Kenneth!

  Du gjorde vad du kunde för att ändra på förslaget, men det är tufft att kämpa mot högre makter! ;) Du tar ändå det hela med glimten i ögat. Jovisst har det sina fördelar att få möte tre andra östgötalag och slippa skumpa på en buss till Blekinge och tillbaka. De resepengar ni sparar på kuppen kan ni - som du föreslår - använda för att "shoppa loss" ordentligt i Ullared! :D

  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
  tillönskas hela BK TINNIS!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 dec 2014 Kenneth Åkerström

  Synd att mitt förslag på serieindelningen inte gick igenom, men man får se det hela positivt, det blir 6 derbymatcher och så tjänar vi in ca.60 mil mot förra året och bättre vägar. (kanske ett besök på Ullared) ;)

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 nov 2014 Hanna Nyqvist

  Hej! Jag spelade i Tinnis för ett par år sedan (och förra veckan var jag och hälsade på på en av era träningar). Jag tänker be er om lite hjälp nu...

  Jag har just anmält mig till en tävling som heter Fjällräven Polar. I den tävlingen kan man vinna att få köra sitt eget hundspann 300km genom norra Norge och Sverige (Nordkalotten) tillsammans med 19 andra personer under vintern. Jag tycker detta låter jättehäftigt och skulle väldigt gärna vilja vinna tävlingen så att jag får följa med på expeditionen. Men för att vinna måste jag få folk att rösta på mig så jag behöver er hjälp. Jag har gjort en liten film och skrivit en motivering till varför jag vill detta som ni kan se på http://www.fjallravenpolar.se/visa-alla-bidrag/?fbid=100003555607848 om ni vill. Om ni vill rösta på mig så kan ni göra det på på samma sida som jag hänvisade till ovan. Och jag blir inte ledsen om ni sprider detta till andra personer och får dem att rösta också ;)

  Kämpa på och ha en kul säsong!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 okt 2014 Uffe

  Tinnis' tuffa taktik mot tabelltrean Norrköping imponerade, inte minst på motståndaren. Inte bara i denna match bevisade grönvitt att det finns mycket talang och vilja i truppen! Det som skiljer exempelvis Kalmar och Tinnis mest åt är väl en resursfråga. Fast det handlar inte om tillgången på stora stjärnor och lyxiga anläggningar. Det som hämmar de stora framgångarna är träningsmöjligheterna - det har vi sett bevis på i år igen.

  Om ni hade större ekonomiska muskler, kunde erbjuda bättre villkor för spelarna, skulle det se annorlunda ut. Anta att Tinnis kunde träna som ett lag i Elitettan, 5-6 dagar i veckan, så skulle det dansas med "de stora elefanterna" inom ett par år, that's for sure!

  Ja, detta var bara några blygsamma funderingar från en supporter. Ha en skön avslutning på säsongen, alla! :) :) :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 sep 2014 Uffe

  Yes, gott folk - oavsett hur det går med resultaten i återstående matcher talar alla tecken, matematiska såväl som logiska, för att BK Tinnis stannar kvar i Division 1 även 2015. Stort grattis i förskott, vågar jag säga! :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 sep 2014 Tomas Lundbladh

  Lova G.
  Helt rätt - tack för inlägget. men jag är så inne i matcherna att jag glömmer det som hänt strax innan hela tiden. (dålig bortförklaring, men i alla fall) :-)

  Rapportera

  Rapportera