Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Linköping BK Tinnis Seniorlag

Följ

Seniorlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Linköping BK Tinnis
Fotboll
Seniorlag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 3 jul 2018 Uffe

  Hej, alla! Väl kämpat mot Smedby, så ska det se ut!

  Men Kenneth... Är inte du "hemma" i Borlänge - och ändå skriver du referat från senaste matchen? ;)

  Ha en fin sommar och ladda för hösten!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 aug 2017 Den vidskeplige

  Hej, Tinnis! Hoppas Linda som skadade sig mot Lotorp snart är tillbaka i elden. Armen ur led, inget brutet?

  Lite konstigt dock att det var andra hemmamatchen i rad jag besåg där en spelare fick åka ambulans från arenan. Nästan kusligt, faktiskt. Så nu funderar jag på om jag inte ska hålla mig borta från Stångebrofältet i fortsättningen - för att slippa vara otursmaskot för laget.

  Hursomhelst önskar jag det fantastiska teamet med spelare, tränare och den omistlige tusenkonstnären herr Åkerström fortsatta framgångar i seriespelet!

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jun 2017 Uffe

  Grattis, gröna laget! Just nu, på eftermiddagen den 6 juni, toppar ni tabellen! 27 poäng, samma som Tranås/Torpa, men bättre målskillnad. Jag hoppas att vinnarvinden håller i sig, idag bjöd ni in Boren i sista kvarten, det blev lite onödigt pirrigt, men Julia fick hålla 0-an. Inte lätt att vara undersysselsatt målvakt, men har man så bra utespelare framför sig, så... :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 apr 2017 Uffe

  Det var ett tag se'n sist - men nu är cirkusen äntligen igång! Det har startat "hyfsat" bra för årets unga lag: en fin seger och en knapp förlust. Spelet lovar gott, här finns också många lovande nya namn, som, vartefter seriespelet lunkar på, kommer att utmana de mer rutinerade Tinnisdamerna. Kör hårt - och lycka till!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 aug 2016 Kenneth Åkerström

  Tack Uffe,Ja det var en skön seger

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 aug 2016 Uffe

  Jätteskönt med denna seger,även om det var med minsta möjliga marginal. Kanske inspirerades ni av OS-kvartsfinalen Sverige-USA. Och denna fantastiska matchvinnare med det symboliskt perfekta efternamnet JAKTFALK. Hon kan komma att gå långt, riktigt långt!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 jun 2016 Uffe

  Jag igen... Ett resolut och bra beslut att flytta lördagsmatchen till Linköping Arena! Visserligen är det tråkigt att gå miste om de natursköna omgivningarna runt Karlbergsplan, men när underlaget är otjänligt för fotbollsspel, så... Och det är ju själva spelet som är huvudsaken, inte geografin! Lycka till mot Västkustborna - nu är det hög tid att ta nya hemmapoäng! :D

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 apr 2016 Uffe

  Hej, Kenneth! Du skriver att fredagsmatchen mot Vadstena ev. kan starta tidigare än 1900. Kommer besked om detta upp på nyhetssidan senast fredag?

  Inget fel alls med en tidigare avspark - då hinner man ju hem till "fredagsmyset" innan mörkret blivit kompakt över Karlbergplan...

  Såg f ö igår att gräset på Karlberg var grönt, frodigt och nyklippt. Perfekta förhållanden för en stentuff match mot duktiga VGIF. Stort lycka till, Tinnis!

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 apr 2016 Uffe

  Tack för onsdagens underhållning på Fredriksbergs IP! Förmodar att ni inte är helnöjda med vare sig spelet eller resultatet. Kentys unga garde (div 3) var förstås heltaggade inför utsikterna att slå ut Tinnis (div. 1) ur DB-cupen. Och de lyckades, med stöd av bra försvarsspel och bonusstraffar. En mycket bra forcering av BKT i andra halvlek, men ingen utdelning i mål. Om jag får vara lite skojfrisk - men absolut inte spydig - tycker jag att Stadig & Co borde ha gjort något mer spelmål under ordinarie tid. Straffsparksavgöranden är ett jäkla lotteri!

  Får nu önska er lycka till med en härlig premiärseger mot Bergdalens brudar!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 mar 2016 Uffe

  Tack, Kenneth! Då är mysteriet löst. Det kan bli nog så intressant och underhållande, hoppas jag!

  Självklart vinner ni det här. Girlpower!

  Rapportera

  Rapportera