• Sunnanå - Hagfors 2-2

Hej Då var det söndag och matchdag mot Hagfors. Ledarnas taktik var att vi ska va täta i försvaret, korta byten och va med direkt för det kommer bli ett riktigt högt tempo. Den första perioden var det kamp över hela plan för varje lös boll och när vi vann närkmperna så hjälpte vi varrandra snabbt så vi kunde lägga långa snabba passningar för att få bort pressen ifrån våran planhalva. Perioden var mycket jämn men Hagfors vann skotten med 5-3 men vi håll tätt och den slutade 0-0. I period pasen så var det att samla energi och pratadelite taktik samt lite vad dem bör tänka på. Ledarna påpekade i pasuen att vi står rätt i försvaret och dem får kämpa för varje chans de har, vi håller dem på utsidan. När den andra perioden börjar så är det fortfarande samma snabba tempo och vi blir lite stillastående så Hagfors gjorde matchens första mål via ett frislag ifrån hörnet. Hagfor sätter upp ett riktigt bra tempo i matchen men vi krigar oss tillbaka och kvitterar matchen. Vi fick en skada i mitten av den andra perioden så vi flyttade ner en back som för dagen fick börja som forward. Just då var vi bara 8 spelare och var ett sargat lag som avslutade perioden som Hagfors vann skotten i med 7-3 men vi hade en målvakt som räddade laget. I periodpausen så var det slitna spelare som hämtade andan, de har gjort 2 bra perioder med en krigarinsats. Det fanns inte så mycket för oss ledare att säga utan bara att fortsätta spela den fina innebandy som de har gjort hittils. Alla va med på att gå in i den tredje med 100 %!! I tredje perioden så stog spelarna upp i båset för att inte bli "stela" i benen. Det började märkas en bit in i den tredje att det va kort på spelare, Hagfors kunde ta ledningen i matchen i mitten av den tredje perioden. I teknings sekvensen så tog utespelarna tag i det hela och gjorde en egen taktik hur de skulle spela och de gjorde det på bästa sätt där våran spelare blev HELT fri i slottet och sätter det viktiga 2-2 målet. Sen blev det en forcering ifrån bortalaget men matchen slutade 2-2. Vi började med 9 utespelare men avslutade med 8 så detta var en heroisk insats av alla i denna match, på sättet som vi går ihop när det gäller visar bara vilken moral vi har gentemot varrandra och laget. Vi tackar Hagfors, domarna, publiken och sunnanås egna hejarklack för denna match. Aldrig ensam !! // Ledarna F-06/07 26 jan 2020 0kommentarer
  • Heden - Sunnanå 1-2

Hej I dagens match var det ett härligt GO! ifrån laget, de va taggade på uppgiften och var väl förberedda på vad som gällde. Våran gameplan innan match va korta byten, hålla dem på utsidan och tät markering vilket tjejerna fixade med bravur. Den första perioden var vi med från början där Heden satte ett högt tempo men vi kontrollerade stora delar av perioden i form av passningar och anfall. Vi skapade även i denna match 7 st bra lägen framför deras mål men det va tyvärr alltid nån fot eller klubba i vägen, den första perioden vann Heden skotten med 5-2. I den första periodpausen så krävde lagets kapten hårdare jobb i mitten och mer hemjobb av utespelarna och det gav resultat. Den andra perioden präglades av ett ställningskrig i mitten av banan där Heden fick iväg 2 skott och hade bara ett farligt läge framför mål. Vi ledare har pratat om vikten att samtliga spelare på plan är med i försvarsspelet och det syntes verkligen idag hur man kontrollerar mitten på egen planhalva. Däremot fortsatte vi med en frejdlig offensiv med tuffa närkamper, bra passningar där man använder hela plan och hittar ytorna. I den andra periodpausen fick kapten ta taktiksnacket för det fanns inga ändringar att göra utan bara gå igenom vad som har hittils har åstadkommits, laget fick en applåd av oss ledare för hur dem spelar innebandy. Det gällde att samla energi inför den tredje och avslutande period. I den tredje perioden fortsatte vi att spela runt bollen och vi vågade hålla boll under längre stunder. Vi tog ledningen i matchen via ett bra utkast av målvakten som gjorde att våran spelare kunde va metern framför motståndaren och förvalta det på ett bra sätt. Efter vårat ledningsmål så var det ett ruskigt tempo av Heden för att forcera fram ett kvitteringsmål men ett bra försvarsspel höll dem på utsidan samt viktiga räddningar av målvakten. Heden vann skotten med 11-4 i den sista perioden men det är främst dem sista 5 min som var nervösa. Vi tackar Heden, domarna, publiken och våran hejarklack för dagens underhållande tillställning. Aldrig ensam! // Ledarna F-06/07 18 jan 2020 0kommentarer
  • Sunnanå vs Karlskoga 2-2

Hej Söndagens match bjöd på en underhållande match för oss att se på, den bjöd på bra försvars spel, bra anfalls spel och en målvakt som gjorde ett "par" viktiga räddningar som höll oss kvar i matchen. Karlskoga kom med 3 femmor och vi förberedde spelarna att det kommer bli en jobbig match pga skador och sjukdomar i vårat lag där vi kom till start med 9 st utespelare . Spelarna var införstådda att vissa lagdelar kommer att få slita mycket för karskoga kan sätta upp ett högt tempo och kan hålla det i hela matchen men vi körde korta byten och på så sätt spara energi. Första perioden sluta 0-0 där karlskoga har kanske den första halvan sen så tar vi över matchbilden och börjar skjuta och passa och på så sätt få flera farliga lägen. I den första periodpausen så gjorde vi lite justeringar / taktik och sa även att nu skulle det bli ett ännu högre tempo i den andra perioden än mot den första. Den andra perioden slutar 1-1 där karlskoga hade som sagt ett högre tempo i bolltransporteringen och de vann skotten med 7-2 men de skapade bara 2 farliga lägen där vi höll ihop laget i mitten av banan och höll dem på utsidan. I den tredje perioden tog vi ledningen i matchen där vi skapade mer framåt, skottstatistiken är lite luddig för den tredjeperioden men vi skapade ialla fall 4 farliga lägen i slottet där vi skjuter strax utanför målet ett par gånger. Karlskoga lyckas kvittera matchen via en styrning där bollen tar i en rygg på spelare framför vårat mål men det är tyvärr sånt som händer. Vi tackar publik, karlskoga innebandy och domarna för en trevlig och underhållande match Aldrig ensam! //Ledarna F-06/07 14 jan 2020 0kommentarer
  • Kafeteria och sekretariat under våren

Hej, Här kommer schema för kafeteria och sekretariat under våren. Byt med varandra om det inte passar. Kafeterian 12 januari Stina Evelina Sekretariatet 12 januari Sara Tindra Kafeterian 26 januari Agnes Laksmi Sekretariatet 26 januari Simona Hillevi Kafeterian 7 februari Linnéa Tea Sekretariatet 7 februari Stina Evelina Kafeterian 7 mars Sara Tindra Sekretariatet 7 mars Nellie Agnes Kafeterian 21 mars Simona Hillevi Sekretariatet 21 mars Laksmi Linnéa Säg till om det är något som inte stämmer. Gott Nytt År! Hälsningar Ulrika F-06/07 30 dec 2019 0kommentarer
  • Sunnanå vs Skoghall 2

Hej Sista matchen innan juluppehållet blev spännande men ändå ett rättvist resultat. Tjejerna bjöd på 45 minuter av hårt arbete och bra närkamper vid sargen. Första perioden hade vi en liten tendens att "känna" på spelarna och Skoghall tog ledningen via ett skott i slottet. I periodpausen pratades det på att vi ska va lite tuffare framför eget mål där även målvakten tyckte att vi måste in och ta kampen och vinna bollen. När den andra perioden började så var vi ett helt annat lag som gick ut och stängde mitten och gav målvakten fri sikte på bollen. Målvakten kunde nypa alla skott under mitten akten. Det var även i den andra perioden som vi gjorde 2 mål via fint spel på plan och tog ledningen i matchen. I periodpausen fanns det inte så mycket att orda om utan samla energi för de sista 15 minuterna. Den sista perioden bjöd på fart och fläkt av Skohghall som verkligen bjöd upp till dans och hade ett helt annat tempo i sig. Skoghall sköt 6 skott de första 7 minuterna och vi tog en timeout för att samla laget och att komma igen. Skoghall lyckades göra 2 mål i den sista perioden och kvittera resultatet med ett stolpskott där de hade centimetern på sin sida och matchen slutade 3-3. Vi tackar Skoghall och domarna för en bra match! Skott Sunnanå: 7 Skott Skoghall: 15 Tack för den här halvan av säsongen och Väl mött i Januari // Ledarna F-06/07 22 dec 2019 0kommentarer