Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget Herr

Följ

A-laget Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Karlstad BK

4 - 1
air dome karlstad våxnäs
9 februari 2020
15:00

BK Forward

Referat

Referat: Karlstad BK - BK FORWARD

Forward matchade idag söndag, det nya sammanslagna Karlstadslaget i norrettan IF Karlstad Fotboll, och detta på bortaplan i inomhushallen Airdome. Karlstad vann matchen med 4 – 1, efter 1 – 0 i halvlek.

Peder Hessel från Karlstad

En ganska jämn första halvlek, där ändå Karlstad kan göra 1 – 0, och dessutom missa en straff, så kanske inget att säga om att de leder. Även om Anderson har sina lägen, och Henke Hultberg några intressanta skott.

Kanske inte riktigt nöjd med andra halvlek, och Karlstad kan göra mål på inlägg i boxen, och några genomspringningar. Nu hade vi sagt att vi skulle stå högt, men i andra tappar vi en del i vår organisation, framför allt i den offensiva uppställningen.

Nu tycker jag nog att Karlstad vässat upp sig rejält sedan ifjol, och vinner rättvist. Hade också en provspelare från AIK - Daniel Mushitu, som var riktigt bra, och här hade vi vår provspelare i form av vänsterbacken Ryan – från London. Klarade sig helt godkänt, mot en bra Mushitu, så vi får se vad det leder till.

Josef Ibrahim gjorde vårt mål till 3 – 1, efter ett bra inspel av Jesper Nilsson

Startelva: Steffen Kraus – Johan Chamoun, Konrad Gustafsson, Zac Epplette, Ryan (provspelare) – Linus Jansson, Axel Wetteus, Henke Hultberg, Josef Ibrahim – Yohann Fellrath, Anderson.

In kom Jesper Åman, Jesper Nilsson, Svante Svedin och Mohamed Youla

Nästa träningsmatch är borta i Degerfors om en dryg vecka - på tisdag.