• Vinst i premiären!

Säsongen är äntligen igång igen och vi börjar få ordning på grejerna. Med nytt ledarskap och flera nya spelare var det skönt att starta med seger i premiären mot Väddö. En stabil seger med 8-5. Nu väntar en ny träningsvecka innan Enköping kommer på besök på söndag, den matchen kommer vi försöka att liverapportera då det var många som hörde av sig senast med det önskemålet. Dagen efter så är det match igen, denna gång mot Skutskär på bortaplan. INAKTIV Innebandy Herr 4 okt 2020 0kommentarer
  • Vi söker till kommande säsong en ny huvudtränare.

Vi söker till kommande säsong en ny huvudtränare till herrlaget i division tre. Vi kommer under säsongen träna två gånger i veckan i IFU Arena. Bakom dig som huvudtränare kommer det att finnas en aktiv styrelse som gör det lättare för dig att kunna koncentrera dig på det grundläggande i denna roll, att vara tränare. Spelare och klubbledning har ambitioner att fortsätta utvecklas och klättra i seriesystemet kommande säsonger. Klubben har en stor ungdomsverksamhet och kommer till kommande säsong ha ett nystartat utvecklingslag i division sex. Om du tycker detta låter intressant så hör av dig. / Johan Bälinge IF innebandy Telefon: 0707399319 johan.jansson89@hotmail.se INAKTIV Innebandy Herr 19 apr 2020 0kommentarer
  • Nyförvärv 3!

Nu är det läge att lägga på ett kol med presentationerna av nyförvärv innan säsongen är slut. ;) Här kommer nyförvärv 3. William Lindgren Fahimi! William har ett ruggigt skott som Gottsunda under fredagskvällen fick känna av då han stod för två kassar. William kommer senast ifrån Uppsala Teknologer. INAKTIV Innebandy Herr 11 nov 2019 0kommentarer
  • Nya poäng

Efter onsdagens ganska bedrövliga insats mot Rasbo så var formen oklar inför matchen mot Tekno U, ett tekno som startat serien starkt dessutom. Vi visar ganska så snabbt att matchen mot Rasbo var som bortblåst och vi spelar en fin innebandy de första tio minuterna. Vi tappar lite spelet efter en utvisning och i samma veva går Lundin sönder och lär tyvärr vara borta ett tag från spel. 1-1 efter en ganska jämn första period. I andra är vi riktigt bra och är farliga i varje anfall känns det som. Niko hittar Patrik dubbla gånger och vi går in med en 3-1 ledning inför sista perioden. Jag tycker vi känns lugna inför tredje men får en mardrömsstart då tekno reducerar direkt. Tekno kvitterar sedan innan återigen Patrik sätter dit bollen i en kontring. Det kändes som vi hade bra koll efter målet men Tekno är väldigt effektiva när chansen ges och slår in en boll på volley med en minut kvar. Jäkligt surt då jag tycker vi var värde alla tre poäng i denna match. Men vi måste helt enkelt bli mer effektiva. Den här matchen ska vi kunna avgjort redan i den andra perioden. Ett stort jäkla steg framåt var det jämfört med matchen mot Rasbo. + Patrik, inblandad i mycket framåt. INAKTIV Innebandy Herr 21 okt 2019 0kommentarer
  • Vinst mot Rasbo.

Vi tog tre viktiga poäng under gårdagens match mot Rasbo. För att göra en kortare sammanfattning av matchen så spelar vi riktigt bra de första 10 minuterna och går tidigt upp i en 3-0 ledning. Genom några onödiga utvisningar låter vi Rasbo komma tillbaka in i matchen. Andra perioden är riktigt svag från vår sida rakt igenom. I tredje gör vi om lite i uppställningarna och får lite bättre koll, vi har många bra chanser att stänga matchen i tredje men får inte in bollen. Sista minuterna blir istället nervösa och Christoffer får göra ett gäng fina räddningar som gör att vi tillslut lyckas få med oss alla poäng hem. Vinst 4-3 + målvaktsinsaten! INAKTIV Innebandy Herr 17 okt 2019 0kommentarer