18:30

Frösö IF

Referat: Brunflo FK - Frösö IF

Viktig match i F14 om vi skulle hänga med i toppen vilket gjorde att vi var rejält laddade för en tuff match.

Tyvärr kom det på skam direkt då vi tyvärr inleder med att leverera våra sämsta 25 minuter på säsongen. Vi kapitulerar fullständigt i närkamper, faller ifrån för långt centralt på för stora ytor och slår bort bollar i en sagolik nivå som sällan skådats. Det är Frösön på tok för bra för att det ska funka, och vi klarar oss undan med blotta förskräckelsen med enbart 0-2 i baken i första pausen.

Vi stuvar om lite i laget inför andra och får faktiskt kontroll på situationen. Dock har vi fortfarande svårt att skapa några vassa chanser mot ett starkt kämpande Frösön. När de dessutom får allt att stämma under sina relativt få chanser i andra halvleken och ändå lyckas utöka sin ledning med två mål till är det tungt...

I sista måste vi satsa allt framåt och chansa! Vi skapar ganska tidigt två rejält vassa chanser men "today isn't the day".
Istället blir det total ridå halvvägs in i tredje när Frösön punkterar matchen genom femte raka målet.

Sammantaget en rejäl käftsmäll där vi helt enkelt inte hade en chans. Frösön var riktigt bra i kombination med att vi inte hade vår bästa dag på jobbet.