26 april 2020
11:00

IFK Östersund

Referat: Brunflo FK - IFK Östersund

Dags även för våra 07:or att få möta IFK i DM på hemmaplan, med förhoppningar på revansch från fredagens förlust.
Tyvärr var vi inte ens nära...

Vi gör det svårt för oss själva och våra motståndare rör sig bättre, är hungrigare och vi uppträder mest stressade och nervösa med ett tyst , anonymt och undflyende rörelsemönster. Helt skärrade från början till slut där vi mentalt verkade vara någon helt annanstans.

IFK tar ledningen i första halvlekens sista minut, och då är det precis som vi tappar allt och aldrig tar oss upp ur skoskaften - varken psykiskt eller fotbollsmässigt. Därefter har vi knappt en farlig målchans på hela matchen och vi gör en riktigt svag insats som IFK vinner rättvist med 4-0 och smak på mer.

Enda ljuset i totalmörkret är våra två inlånade 08:or som respektlöst kämpar och sliter och kan gå hem rakryggade efter en mycket bra insats!