10:00

Brunflo FK F07

Referat: Alnö IF F07 - Brunflo FK F07

Helgens sista match på vårt träningsläger gick av stapeln på Alnös hemmabas Släda IP - denna gång på 11-mannamål vilket skulle visa sig höja underhållningsvärdet avsevärt.

Vi pratade innan om att komma bättre ut i matchinledningen och vara lite närmare situationerna och komma in tätare mot våra motståndare, för att därigenom inte låta våra motståndare få bygga upp spelet.
Matchinledningen visade dock på motsatsen där vi åter startar för avvaktande och ger våra motståndare för mycket tid med boll, vilket de nyttjar väl genom ett antal välplacerade men ändå relativt enkla avslut på de breda 11-mannamålen.
Halva första halvlek är vi lite tröga och Alnö rycker ifrån till som mest en 4-1 ledning, men då vaknar vi till och gör - hör och häpna - 5 raka mål på 10 minuter...
Tjofaderittan så var matchen vänd och liv igen!

Därefter är det en helt galen match...
Det svänger hit och dit med ledning om vart annat med hög skottutdelning på skotten, men ändå en herrejösses massa stolp- och ribbträffar för båda lagen.

Mot slutet med knappa kvarten kvar ligger vi under med två mål, men gör under en kort period av intensiv press två raka mål och matchen är kvitterad! Sista 10 minuterna blir således gastkramande där ingen av lagen vill vila ner sig, båda vill vinna och uppvisar goda ambitioner i spelet med styrka och fotbollskunnande i avsluten.

När domaren blåser av matchen står det således 8-8 vilket inte hör till vanligheterna som fotbollsresultat, men jag tror att båda lagen är ganska nöjda med utfallet i en match som var jämn och bitvis riktigt välspelad.