• Referat: IK Pandora - Blentarps BK

Med ett strålande väder gick BBK ut mot redan klara seriesegrarna IK Pandora. BBK tog tag i spelet direkt och styrde från första stund. På en fin frispelning i djupet gjorde Johanna S 1-0. Pandora kom tillbaka och lyckades få in 1-1. Chanserna avlöste varandra på båda håll med bra spel från båda lagen. Strax innan paus lyckades Frida O gå igenom och göra 1-2 som stod sig i paus. I andra halvlek hade Pandora mycket boll, men inga lägen för mål. BBK kom på kontringar, och lyckades göra 1-3. Chanser fanns till både 2 & 3 mål till, men målvakten i Pandora räddade laget flera gånger. Det såg ut som en säker seger, men när 2 min återstod gjorde pandora 2-3 på sin första farliga chans i andra halvlek. Dessutom lyckas man trycka in 3-3 mot ett passivt BBK, och det kändes som en förlust. Jag tycker dock att det var en av våra bästa matcher. Att spela ut seriesegrarna i nästan hela andra halvlek, och med den intällningen man visar är mycket bra. Nästa gång vinner vi! Bra kämpat. Nicklas F-97/98 9 okt 2010 0kommentarer
  • Oavgjort i blåsigt Löberöd

Vi kom till ett kallt och blåsigt Löberöd. De började i högt tempo med medvind i ryggen och hann göra både 1-0 och 2-0 tidigt i matchen innan vi vaknade upp. Efter fint uppspel av Frida O fick Lisette bollen och sköt dit en reducering till 2-1. Bara en stund senare kvitterar Johanna S på en fin hörna av Frida O. Men sen slappnar vi av och Löberöd får både göra 3-2 och 4-2 genom sina snabba anfallare, innan vi får straff som Frida O sätter. 4-3 och vi är med i matchen igen. Vi snackar om att snacka mer på planen och gå in tuffare i duellerna och det är precis vad vi gör direkt i andra halvlek och vi kvitterar snabbt genom Frida O till 4-4. Men återigen så slappnar vi av och det blir missförstånd i backlinjen och Löberöd går upp i ledning igen, 5-4. Vi ändrar om lite i positionerna och med en kvart kvar av matchen kvitterar vi ytterligare ännu en gång genom Frida O, 5-5. Och det blev slutresultatet denna kväll. Dock skapade vi en del chanser i sluttampen, men bollen ville inte in. Cammi F-97/98 27 sep 2010 0kommentarer
  • Referat: Löberöds IF - Blentarps BK