• Sista matchen för säsongen

Säsongens sista match spelades idag mot Trelleborg. Matchen var mycket jämn. Tjejerna kämpade på och tillslut vann dem med 4-3. F-06 18 okt 2020 0kommentarer
  • Äntligen seger!

Efter flera matcher med stolpe ut under hösten så kom idag äntligen höstens första seger. Vi började matchen bra och låg långa stunder på och skapade lägen, men det skulle dröja ända till en bit in i den andra perioden innan målskyttet kom igång. Med lite tur hade vi kunnat göra ytterligare några mål, men en duktig målvakt i Tomelilla räddade många av våra skott. I Astrids fränvaro testade vi att spela med olika målvakter i de tre perioderna, något om verkade fungera bra. Härliga insater i målet av Agnes, Emelie och Izabella! Roligt också att idag äntligen få spela med de nya niomotnio-målen. Dessa är storleksmässigt mitt emellan sjumotsju- och elvamotelva-mål. Jag tycker att de känns lite mer lagom i storlek jämfört med de elvamotelva-mål vi normalt brukar använda. /Stefan F-06 11 okt 2020 0kommentarer