• Framgångar i slutspelet

Första matchen i slutspelet mot Hässleby avklarades utan större problem. Tjejerna hade greppet från början till slut och det blev 4-0. Hamburgare till tjejerna och påfyllning av vätska och sedan på bussen igen för 16-dels final mot Borens IK på annan idrottsplats. Matchen skulle börja kl.20:10 men blev flyttad till kl.kl.21:15. När match äntligen kom igång spelade tjejerna väldigt bra, plötsligt stämde allt som vi tränat och pratat om. Tjejerna rörde sig, kallade, passade runt och gav inte bort något. Trots det fina spelet lyckades tjejerna inte få in bollen och klockan tickade mot straffläggning. I sista minuten lossnade det när Emma tog emot bollen i straffområdet och vände och sköt in den i bortre hörnan av målet. Lyckan blev enorm och även avbytarna rusade in och alla kramades i en stor hög. Tyvärr blev det problem när vi skulle tillbaka till skolan och ladda inför nästa march som spelades redan kl.09:00 nästa dag. Gothiabussarna hade slutat att gå och vi fick börja gå för att hitta en vanlig buss för att sedan åka till en busstation och byta till ytterligare en buss. Vid midnatt var vi tillbaka på vår skola och fick övertala de ansvariga för att få tillgång till duschar. Tuffa förutsättningar när vi var tvungna att gå upp redan kl.06:00. Lite frukost, sedan buss och spårvagn i 1,5 timmar till idrottsplatsen. När domaren blåste igång matchen var det väldigt slitna tjejer som försökte få igång sina muskler men det blev tyvärr en förlust i 8-dels finalen. Dagen avslutades på Liseberg. Tack tjejer för härlig vecka med mycket fotboll och många skratt. F-02 22 jul 2017 0kommentarer
  • Match mot norska Djerv

Inför sista gruppspelsmatchen hade tjejerna lika många poäng som Djerv som stod för motståndet men sämre målskillnad. Norskorna spelade väldigt tufft och hade dragit på sig 10 frisparkar redan efter 9 minuter. Tjejerna försökte få igång sitt spel men lyckades inte komma till några riktigt farliga läge. Dessvärre fick Djerv in ett mål på en hörna och tjejerna fortsatte att jaga men matchen slutade 0-2. Efter slutsignalen var det besvikna tjejer. Snabbt tillbaka till skolan för att duscha, äta och göra sig iordning för Liseberg. Efter flera timmar på Liseberg var det dags att sova och ladda inför första matchen i B-slutspelet. F-02 20 jul 2017 0kommentarer
  • Tuff match i andra omgången

I andra matchen spelade tjejerna mot Älta IF, vi förstod på förhand att matchen skulle bli svår då de spelar i Stockholms högsta serie för 15-åringar. Tjejerna öppnade bra och hade flera chanser men mot slutet att halvleken tog ändå Älta ledningen. Tjejerna fortsatte kämpa men lyckades inte få hål på Älta och matchen slutade med förlust 0-3. F-02 20 jul 2017 0kommentarer