• Cup i Mora sänds på FB

Nu har tjejerna kämpat och gjort fina insatser i 2 cup matcher här uppe i Mora. Heja heja! Ni som inte är på plats har möjlighet att följa tjejernas framfart på facebook. Englas pappa Thomas streamar matcherna i vår FB grupp: Bele Barkarby IF f-09/10 Gå in och bli medlem i gruppen så kan ni se matcherna hemifrån :) F09/10 23 apr 2022 7kommentarer
  • Underbar start på säsongen!

Vi rivstartar säsongen med 2 matcher inom 3 timmar, först borta mot Täby och sedan borta mot Älvsjö AIK. Många tjejer borta på grund av skador, sjukdomar och andra aktiviteter gjorde att vi hade 9 utespelare i matchen mot Täby. Det märktes att det var länge sedan några spelade match men vi lyckas göra matchens enda mål, en stabil försvarsinsats gör att vi håller nollan bakåt. Alla tjejer kämpar hela matchen. Sen åkte många av tjejerna direkt till Älvsjö för match där vi också fick förstärkning av några spelare så vi kunde mönstra 11 utespelare. Vi spelar en match som går i högt tempo där vi har massa fina kombinationer som resulterar i mål, bortsett från 5-6 minuter i andra perioden gör vi en kanonmatch och kan åka hem med ytterligare en seger. Fantastiskt bra slit av alla tjejer som spelade idag!! / Stolta Tränare F09/10 2 okt 2021 2kommentarer