• Bele kvalificerade sig för U16 Nationell 2021

Efter 25 omgångar kunde Bele under helgen kvalificera sig för U16 nationell 2021, detta efter 2-0 mot Täby hemma på Strömvallen. Matchen började relativt avvaktande från båda lagen där Bele hade mest boll utan att skapa några farligare lägen. I slutet av halvleken kom vi fram fint längs högerkanten där Promise lyfte in ett inlägg som nådde Arnold som avslutade men målvakten räddar första avslutet, Arnold slår in sin egna retur till 1-0 och vi kunde gå till pausvila. Trots ledning var det inga muntra miner från ledarteamet i paus, då vi uppträdde oinspirerat, håglöst och allmänt ointresserade, vilket var uppseendeväckande då det fanns mycket att spela för. Vi går ut i andra halvlek och visar en helt annan vilja och fart än i första och kan relativt tidigt göra 2-0 i ett mönsteranfall där Isac spelar till Ibbe som passar till Arnold som sätter in ett tidigt inlägg till Noel som kan raka in den i öppet mål. Klass! Därefter fortsätter vi att behålla bollen på ett kontrollerat sätt, men skapar inte speciellt mycket lägen förutom ett antal hörnor som tyvärr inte kan förvaltas något vidare. Matchen i sig ingen höjdare från Beles sida, men absolut inte dåligt. En lång säsong är snart slut, en match kvar mot Nacka som handlar om femteplatsen i serien, men även en bra match mot en bra motståndare som vill spela fotboll på ett liknande sätt som oss. Vi har gjort en otroligt bra säsong och uppnått den primära målsättningen, och nu banat väg för klubbens framtida utveckling och även gjort klubben ännu mera attraktiv för spelare att bedriva sin fotbollsutbildning. Nästa säsong kan vi efter dagens insats av P18 konstatera att vi har lag på nationell nivå i P19, P17 och P16. En väldigt imponerande bedrift av en klubb med knappt 900 medlemmar och utan speciellt bra förutsättningar om man ska vara ärlig.. Vill passa på att tacka alla föräldrar för deras insatser under säsongen, övriga ledare och även till dom sponsorer som hjälpt till att serva laget med allt ifrån nya kläder till ekonomiskt bidrag. Vad som händer nu framöver får Emanuel återkomma till när vi kommer in i November, det vi vet med säkerhet är att vi tränar denna vecka och spelar mot Nacka på Lördag. Därefter väntar 1 veckas vila. Redan denna vecka väntas en hel del intressanta nya spelare för provträning. Vilket påvisar att vi har väldigt mycket intresse redan till vår verksamhet. Tack återigen för denna säsong trots att den inte är slut riktigt än! U16 18 okt 2020 0kommentarer
  • Bele värda segern mot serieledarna!

En magisk första kvart av Bele innan rättskiparen började vifta med korten. Det var matchens behållning när Bele Barkarby kryssade mot Stocksund under Tisdagskvällen. Äntligen dags för match mot serieledarna Stocksund som gått obesegrade genom tabellen och ångat på som ett ånglok likt X2000 intåg i Sverige, i slutet av 90-talet. Bele-krigarna kom till matchen med inställningen att bryta denna segersvit. -Idag ska vi visa dom, kommenterade en märkbart förbannad Robin Mert Karaoglu i omklädningsrummet innan match. En av höstens stora utropstecken som dessutom skulle visa upp vad han menade i omklädningsrummet innan match, då han inte gav vika i en duell som gav Stocksundspelaren ett ordentligt uppvaknande i andra halvlek. Magisk första kvart Bele inleder otroligt starkt och skapar en chans redan efter 1.30 som renderar i en straff då Noel blir upphakad strax utanför målområdet. Arnold stegar fram, med visst darr på benen, skjuter högt över. Det skakar inte om Bele, utan vi blir ännu starkare och fortsätter trycker på, och skapar hörna på hörna, som sedermera resulterar i att Lucas skickar in en perfekt hörna som Axel möter med pannan, 1-0 och vild glädje utbryter i höstmörkret på Strömvallen. Bele har nu full kontroll och går för 2-0, Stocksund har knappt lämnat egen planhalva. Domarn ville ha huvudrollen Här kliver visselblåsaren in och avgör matchen. Långboll från Stocksund på en offside-stående forward som är på väg från ”offside-läge” men uppfattar långbollen, och vänder på bollen som slås. 2 meter offside. Domaren uppfattar inte detta, då han står alldeles för långt ifrån, Ludvig lämnar straffområdet och med en vårdslös satsning kapar deras forward, som med lite otur kunnat hamna på Jakobsbergs Vårdcentral. Direkt rött kort. Solklart. Dock offside innan som halva anläggningen ropade på. För första gången i år har vi inga reservmålvakter med oss, vilket gör att vi får ställa in Promise i mål, som tidigare i år visat framfötterna i buren mot Segeltorp på försäsongen, där han fick rädda en straff, och även ett antal räddningar av högsta klass. Vi får nu ett rejält tryck på oss direkt, och Stocksund får energi av utvisningen givetvis. Vi lyckas hålla 1-0 till 41 minuten, då dom skickar in en frispark på chans, som Promise inte kan hålla, 1-1. Andra halvlek kontrolleras väl I halvtid så ändrar vi vår form till 5-3-1 för att få kontroll centralt och låta dom spela på utsidan av oss, vilket vi gör med bravur. Det centrala mittfältet med Erdeniz i spetsen gör en bragdmatch, och kämpar som om det vore på liv och död. Trebackslinjen med Lucas, Robin och Stellan är prickfria, wingarna löper som aldrig förr. Trots att vi har mindre boll av naturliga skäl, så har vi fyra klockrena lägen att avgöra matchen. Stocksund har noll. Inte en chans skapar dom trots 1 man mer i 65 minuter. Försvarsspelet vi visade upp är av högsta klass på denna nivå hela vägen in i mål. I sista minuten får vi ett friläge från vänster som Söderberg ska rulla in under målvakten men den går tyvärr i stolpen. Mycket stolt över vår insats, och vi var värda 3 poäng trots att vi spelade med 10 man mot serieledarna som var obesegrade. Vi tackar Stocksund för en mycket rolig och händelserik mach. U16 16 sep 2020 3kommentarer
  • Referat: Bele Barkarby FF 1 - IFK Stocksund

Bele värda segern mot serieledarna efter att ha spelat med 10 man i 65 minuter. En magisk första kvart av Bele innan rättskiparen började vifta med korten. Det var matchens behållning när Bele Barkarby kryssade mot Stocksund under Tisdagskvällen. Äntligen dags för match mot serieledarna Stocksund som gått obesegrade genom tabellen och ångat på som ett ånglok likt X2000 intåg i Sverige, i slutet av 90-talet. Bele-krigarna kom till matchen med inställningen att bryta denna segersvit. -Idag ska vi visa dom, kommenterade en märkbart förbannad Robin Mert Karaoglu i omklädningsrummet innan match. En av höstens stora utropstecken som dessutom skulle visa upp vad han menade i omklädningsrummet innan match, då han inte gav vika i en duell som gav Stocksundspelaren ett ordentligt uppvaknande i andra halvlek. Magisk första kvart Bele inleder otroligt starkt och skapar en chans redan efter 1.30 som renderar i en straff då Noel blir upphakad strax utanför målområdet. Arnold stegar fram, med visst darr på benen, skjuter högt över. Det skakar inte om Bele, utan vi blir ännu starkare och fortsätter trycker på, och skapar hörna på hörna, som sedermera resulterar i att Lucas skickar in en perfekt hörna som Axel möter med pannan, 1-0 och vild glädje utbryter i höstmörkret på Strömvallen. Bele har nu full kontroll och går för 2-0, Stocksund har knappt lämnat egen planhalva. Domarn ville ha huvudrollen Här kliver visselblåsaren in och avgör matchen. Långboll från Stocksund på en offside-stående forward som är på väg från ”offside-läge” men uppfattar långbollen, och vänder på bollen som slås. 2 meter offside. Domaren uppfattar inte detta, då han står alldeles för långt ifrån, Ludvig lämnar straffområdet och med en vårdslös satsning kapar deras forward, som med lite otur kunnat hamna på Jakobsbergs Vårdcentral. Direkt rött kort. Solklart. Dock offside innan som halva anläggningen ropade på. För första gången i år har vi inga reservmålvakter med oss, vilket gör att vi får ställa in Promise i mål, som tidigare i år visat framfötterna i buren mot Segeltorp på försäsongen, där han fick rädda en straff, och även ett antal räddningar av högsta klass. Vi får nu ett rejält tryck på oss direkt, och Stocksund får energi av utvisningen givetvis. Vi lyckas hålla 1-0 till 41 minuten, då dom skickar in en frispark på chans, som Promise inte kan hålla, 1-1. Andra halvlek kontrolleras väl I halvtid så ändrar vi vår form till 5-3-1 för att få kontroll centralt och låta dom spela på utsidan av oss, vilket vi gör med bravur. Det centrala mittfältet med Erdeniz i spetsen gör en bragdmatch, och kämpar som om det vore på liv och död. Trebackslinjen med Lucas, Robin och Stellan är prickfria, wingarna löper som aldrig förr. Trots att vi har mindre boll av naturliga skäl, så har vi fyra klockrena lägen att avgöra matchen. Stocksund har noll. Inte en chans skapar dom trots 1 man mer i 65 minuter. Försvarsspelet vi visade upp är av högsta klass på denna nivå hela vägen in i mål. I sista minuten får vi ett friläge från vänster som Söderberg ska rulla in under målvakten men den går tyvärr i stolpen. Mycket stolt över vår insats, och vi var värda 3 poäng trots att vi spelade med 10 man mot serieledarna som var obesegrade. Vi tackar Stocksund för en mycket rolig och händelserik mach. U16 16 sep 2020 0kommentarer
  • Provspel V.32

Vi öppnar nu upp för provspel under perioden V.32, det avser datumen 3/8 till och med 8/8, dvs fyra träningar och en träningsmatch mot Djurgården Akademi. För att komma provspel ska kunna godkännas, kontaktar du någon av ledarna Robin, Calle eller Emanuel. Vi söker dig som är träningsvillig med ambitioner och har hållit till på högsta nivå inom P2005 kullen under dom senaste säsongerna. U16 29 jul 2020 0kommentarer
  • Noel reserv till Elitpojklägret!

I November 2019 inleddes arbetet med distriktlagsverksamheten för P05, efter flertalet samlingar under 2019 så började man att sålla spelare från STFF´s sida med fokus på de övergripande målen. Spelarutbildning och selektering inför Utvecklingslägret i Halmstad där dom spelarna som kommit längst i sin utveckllng kallas till från hela landet. Utvecklingslägret har pga rådande omständigheter i världen ställts in i år och flyttats till Bosön som kommer kallas ett Riksläger som är planerat att gå av stapeln 27-31 Juli. 128 spelare kallas från hela Sverige till detta läger, och Stockholm har nominerat 18+3 spelare. Noel har kallats som reserv till detta läger och har varit med hela vägen i stentuff konkurrens från alla 4-5 stjärniga akademier som BP, AIK, Hammarby och DIF. Dom flesta spelarna som kallats till denna trupp är spelare från dessa lag ovan nämnda, Noel har gjort ett otroligt bra jobb, och visat framfötterna, och efter timtals långa samtal med DFK så var det på vippen att han åkte med hela vägen till detta läger. Aldrig tidigare har någon spelare från BBFF sen ihopslagningen 2002 kommit såhär långt i distriktslagsverksamheten. Grymt jobbat, Noel. Trots att det kanske känns lite surt just nu! Även Axel och Arnold var med relativt långt in i denna gallring. I Stockholm utgår nu dom 4-5 stjärniga akademierna ur distriktslagsverksamheten, och en nystart äger rum under hösten med sikte på 16-års årets regionala läger. Till den första kallelsen 17 Juni är Noel, Axel och Arnold kallade. Vi önskar dessa herrar lycka till! U16 12 jun 2020 1kommentar
  • Summering av senaste matcherna

Inga referat på grund av tidsbrist senaste veckorna. Kort summering följer därför nedan. Djurgården-Bele 1-4 Ganska dålig första halvlek där ställningen är 1-1. I halvtid gick hårtorken i omklädningsrummet och Bele kommer ut som ett nytt lag i andra halvlek och avgör tillställningen relativt tidigt och det slutar 4-1. Mycket bra andra halvlek, desto sämre första halvlek. Bele-Enskede 2-1 Hemmamatch och regn i vanlig ordning, spelet var bland det sämre i år, trodde alla... Vi leder 2-0 ganska tidigt, men åker på 2-1 där vi tappar boll i speluppbyggnaden och motståndarna får på årets drömträff från 35 meter. Andra halvlek spelas av och Bele försvarar sig väl, utan att skapa några chanser i hällregnet. Essinge-Bele 4-0 Morgonmatch, akilleshälen för Bele. Folk med kuddar i ansiktet och bedrövlig inställning. 0-2 efter 5 minuter, med alla möjliga medel försökte vi väcka laget, men förgäves, årets bottennapp. Essinge dock otroligt effektiva i sina kontringar och långbollsfotboll. Ett lag som vi slog i Mars med 4-1. Nu 0-4. Bele-Djursholm 4-1 Bele var med från start rejält denna gång. 4-0 efter 10 minuter. Avgjorde matchen direkt. Första 20-25 är otroligt bra tryck i både presspel och anfallsspel. Andra halvlek en avslagen sådan. Djursholm gör mål på frispark. Kommer inte närmare. Nu väntar match mot Huddinge i helgen. Mot tre nya poäng. U16 12 jun 2020 0kommentarer