Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Askims IK

Följ

Askims IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Askims IK
Adress Box 9120, Stora Åvägen 1
Postadress 40093 Göteborg
Telefon 072-7281990
E-post info@askimsik.se
Orgnr 857200-0829
Kontonr Bankgiro: 688-8002
Öppettider Klubbstugan öppen vardagar kl. 09:00 - 16:00 måndag-onsdag, 9:00-18:00 på torsdag och 9:00-14:00 på fredag.
Herrar Seniorer
Juniorlag Damer
Damer Seniorer
Juniorlag Herrar

Om Askims IK

Askims IK är en breddförening vars viktigaste uppgift är att engagera ungdomarna i fotboll. Vi kommer aldrig att kvalificera oss till Allsvenskan. I bästa fall kommer vi ibland att kunna leverera en och annan duktig spelare till något av Göteborgs elitlag. Och vi är inte besvikna för detta. Vi mäter vår framgång genom att så många av våra ungdomar har stannat i klubben så länge som möjligt och haft en rolig och meningsfull fritid. Det låter enkelt men är ganska komplicerat. Våra utmaningar är inte sällan föräldrar/tränare som sätter vinster och segrar före bredden och att låta alla delta oavsett förmåga och kompetens. Därför måste vi hela tiden övertyga oss själva, våra tränare, föräldrar men främst de aktiva; vi spelar boll för att ha kul tillsammans så länge det går. All verksamhet i Askims IK bygger på idealitet. Föräldrar bakar (som föräldrar och barn köper, barnen säljer underkläder (som föräldrarna köper etc.), föreningen arrangerar cuper, löptävlingar och andra aktiviteter för att dra in pengar till klubben. Dessa aktiviteter bygger även en social samhörighet bland medlemmarna.

I Den rödsvarta tråden samlas våra ambitioner, vägval och policies i ett dokument. Med en gemensam utgångspunkt vet vi alla varför vi gör på vissa sätt, vi har lättare att engagera oss och ta ansvar, vi undviker onödiga missförstånd och vi skapar bättre förutsättningar för att nå våra mål. Vi vill att så många som möjligt ska ha en positiv och glädjefylld upplevelse av Askims IK så länge som möjligt. Läs mer om hur vi gör det i dokumentet.


Fakta om klubben
Klubben grundades: 1933
Mer information om Klubben finns under "Klubbens historia" om du klickar på "mer" i menyraden.
Föreningsnummer: 1113-16
Arena(or)
Kobbens IP 1 (mellan) konstgräs, (99 x 60 meter)
Kobbens IP 2 (övre) konstgräs, (99 x 56 meter)
Kobbens IP 7-manna, konstgräs (60 x 32 meter)