• Match torsdag 19/9 mot Torup/Rydö

Match torsdag 19/9 Matchstart 17.45 Samling kl 16.30 för följande: Alex, Rebecka, Ellie, Natta, Clara, Asta, Emma, Anja, Linn sö, Linn sv, Hackis, Elvira, Madde, Evelynn, Emilia j, Emilia S. Fyll på vätske och energi depåer! Forza Alet A-lag Damer 18 sep 2019 0kommentarer
  • Referat: Getinge/Slöinge - Alets IK

Getinge/Slöinge hade ledningen i halvtid med 2-0 hemma mot Alet i division 4 Halland i fotboll. Men i andra halvlek kom Alet mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2. - Vi får vara jättenöjda med en poäng idag. Som tur räknas målvakten också till laget. Alexandra Wallander, 15 år, gör många avgörande räddningar och räddar oss många gånger idag. I 70 minuter är Getinge/Slöinge det bättre laget, men sista 15-20 minuterna funkar spelet och vi vaskar fram några lägen och Benita och Evelyn gör var sitt mål, kommenterade Alets tränare Lennart Jönsson. Målgörare för Getinge/Slöinge var Camilla Christiansson och Emelie Davidsson, medan målen för Alet gjordes av Benita Berisha och Evelyn Lindvall. Nästa motstånd för Alet är Torup/Rydö. Lagen möts torsdag 19 september 17.45 på Alevallen. A-lag Damer 16 sep 2019 0kommentarer
  • Bortamatch mot Getinge/Slöinge på Lördag 14/9 11.00

Spelare som kallas är: Alex, Anja, Benita, Elin, Elli, Elvira, Emma, Emilia S, Evelyn, Filippa, Pompe, Linn, Madde och Becka Samling 10,00 på Getinge IP Matchstart 11,00 Kom väl förberedda! Fyll på med vätska och energi! Ät en ordentlig frukost i god tid innan match! Forza Alet A-lag Damer 13 sep 2019 0kommentarer
  • Alet-VGLT Lördagen den 31 augusti

Lagfoto A-lag Damer 4 sep 2019 0kommentarer
  • Match hemma lördag mot VGLT

Match hemma lördag 31/8 mot VGLT kl. 12,30 Samling på Vallen 11.15! För följande spelare: Alex, Asta, Anja, Benita, Clara, Hackis, Elli, Elvira, Emilia S, Evelyn, Filippa, Linn Sv, Madde, Natta, Nellie,och Rebecka. Fyll på med vätska och energi! Forza Alet! A-lag Damer 30 aug 2019 0kommentarer
  • Referat: Våxtorp/Hasko - Alets IK

Efter en väldigt trevande inledning av oss, när Våxtorp-Hasko höll i taktpinnen, blir vi räddade av vätskepausen. Vi rumsterar om i truppen och får igång vårat spel och det första skott på mål, efter en fin framspeling av Anja, förvaltar Benita på bästa sätt. Efter detta kommer vi igång med kantspelet och det dröjer inte länge innan det rasslar i nätet igen. Debuterande Emilia S kommer runt på vänsterkanten och ett stenhårt inlägg tvingar motståndarbacken att stöta in bollen i eget mål. I andra halvlek fungerar vårt spel bättre och bättre i den 26-gradig värmen, puh! Åter igen är Benita framme och efter boll i djupet rundar hon målvakt och en försvarare och rullar retfullt in bollen i mål. Vid fjärde målet kommer Madde rättvänd och sågar sig igenom försvaret med hjälp av en fin väggpassning är Madde också ensam med målvakten som hon rundar och med knapp styrfart rullar in bollen i mål. Vi släpper in Våxtorp-Hasko i matchen och de har ett par kvalificerade chanser men Rebecka gör två perfekt tajmade brytningar i straffområdet som hindrar Våxtorp-Hasko från att reducera. Mitt i detta får vi fram bollen till debuterande Evelyn på topp och hon avslutar målskyttet med att hänga upp bollen i krysset! Detta avslutar målskyttet för dan och en seger med 5-0 borta mot ett svårspelat Våxtorp-Hasko får man kalla ett gott dagsverke! Trots att spelet hackar ibland är vi säkra bakåt och giftiga framåt. Spelare som är värda att nämna idag är Elli, Elin och Asta som jobbar på och springer hela tiden! A-lag Damer 25 aug 2019 0kommentarer