• ÅHUS IF VÄNDE & VANN PÅ ÖLAND

ÅHUS IF VÄNDE & VANN PÅ ÖLAND Åhus IF hamnade i underläge efter några minuter, efter två snedträffar av Färjestaden och bollen lite slumpartat letade sig in i mål. Därefter tog Åhus över matchen alltmer, och kunde kvittera i 22e minuten, nick på hörna. Tio minuter senare tog laget ledningen med 1-2 som stod sig halvleken ut. Domaren var lite väl tillåtande, och hade kanske lite svajig nivå. I 69e minuten satte Åhus 1-3 på distans, efter en målvaktsrensing. Kapten avslutade med att curla in 1-4 i 90e minuten. Nästa helg är det premiär på gräset på Åhus I.P. när man tar emot Tingsryd United. MATCHBILDER A-lag Damer för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • START 11 - FÄRJESTADEN GOIF - ÅHUS IF

START 11 - FÄRJESTADEN GOIF - ÅHUS IF NR-NAMN-MATCHER 22-Thilda Persson-16 [MV] 12-Matilda Ståhl-69 [YB] 21-Lovisa Kalling-17 [MB] 19-Ida Sandin-101 [MB] 14-Lovisa Svensson-18 [YB] 6-Elin Sjöström-5 [DM] 13-Maja Elmvik-129 [OM] 3-Ellen Elmvik-15 [OM] 11-Vilma Hansson-6 [F] 10-Milla Larsson-3 [F] 5-Ella Andersson-45 [F] 4-Hanna Nilsson-12 [A] 8-Nicolina Nilsson-6 [A] 16-Louise Jarl Bergqvist-43 [A] FÖLJ MATCHEN PÅ MIN FOTBOLL A-lag Damer för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • ÅTTONDEL DM - ÅHUS IF MÖTER VEBERÖDS AIF

ÅTTONDEL DM - ÅHUS IF MÖTER VEBERÖDS AIF Nästa runda är lottad och de tre seedade lagen går in i turnerigen. Åhus IF lottades mot Veberöds AIF som ligger i div 3 sydvästra. Vi får återkomma med speldatum & tid, när detta är spikat. Imorgon åker damerna till Öland för att ta sig an Färjestaden. Åttondels DM ESKILSMINNE IF [1]-FC STAFFANSTORP [2] FORTUNA FF [3]-HÖRBY FF [3] HUSIE IF [3]-KULLABYGDENS DFF [3] LILLA TORG FF [2]-VELLINGE IF [2] LUNDS BK [3]-HELSINGBORGS IF [1] MALMÖ FF [EE]-HALLANDS NATIONS FF [3] SÖDRA SANDBY IF [2]-ESKILSMINNE FF [3] VEBERÖDS AIF [3]-ÅHUS IF [2] A-lag Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • SKÅNELAGET VINNER ÖVER HALLAND

SKÅNELAGET VINNER ÖVER HALLAND -MED MOA & ELLEN I TRUPPEN Skånelaget samlades i Väst för att möta Halland. Från Åhus hade vi med Moa Vidjeskog [nu KDFF] och Ellen Elmvik. Laget vann med klara 3-0 [som var i underkant]. Det var sista samlingen som Skånelag. Nästa steg är nationella samlingar. BILDER F-2007 för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • DM - 16 LAG KVAR

DM - 16 LAG KVAR Nu är det 16 lag kvar i DM. Lottningen sker på fredag 13:00. Åhus IF är ett av sexton lag som är kvar i slutspelet. I denna runda går de tre seedade lagen in, och kvar finns fem lag från division 2 och åtta lag från division 3. DM SLUTSPEL ÅHUS IF -DIV 2 HALLANDS NATIONS FF -DIV 3 VEBERÖDS AIF -DIV 3 SÖDRA SANDBY IF -DIV 2 LILLA TORG FF -DIV 2 FORTUNA FF -DIV 3 VELLINGE IF -DIV 2 FC STAFFANSTORP -DIV 2 HÖRBY FF -DIV 3 KULLABYGDENS DFF -DIV 3 ESKILSMINNE FF -DIV 3 HUSIE IF -DIV 3 LUNDS BK -DIV 3 MALMÖ FF -DIV EE ESKILSMINNE IF -DIV 1 HELSINGBORGS IF -DIV 1 Åhus IF för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Målvaktsträning, reviderade matchlista och träningsschema

Bosse drar igång målvaktsträningen! Måndagar Födda 2012 och yngre kl 17:30 Torsdagar Födda 2011 och äldre kl 18:30 Gamla och nya målvakter hälsas välkomna. Matchlistan och träningsschemat är reviderat, se mappen Ledarinfo under dokument. Sätts även upp på tavlan vid omklädning nr 2. Åhus IF för 14 dagar sedan