• Förlust mot serieledarna

Adolfsbergs U 19 lag startade upp hösten med hemmamatch mot serieledarna från Huddinge. En relativt jämn match ute på plan, men med Huddinge som effektivare inne i de båda boxarna, och man vinner rättvist - kanske siffrorna 5 - 1 kunde varit något jämnare. Adolfsberg tar ledningen genom Emanuel Albayrak på en frispark, innan Huddinge vänder till ledning i halvlek, genom två fasta. Nästa match hemma om en vecka mot Boo FF Truppen här Vi kommer ut igen efter ett sommaruppehåll som präglats av hård egen träning. Grabbarna har gjort jobbet och vi känns starka fysiskt vilket vi också visar i första halvlek. 1-0 efter snygg frispark av Emanuel. Tyvärr lyckas vi inte hålla ledningen. Redan efter några minuter så kvitterar Huddinge efter slarv på markering från en hörna. Därefter sätter de en frispark otagbart i krysset, hatten av! Bra känsla ändå efter första halvlek, vi är med i matchen i allra högsta grad och känns redo för batalj i ytterligare 45. Dock bjuder vi på för mycket i andra halvlek och Huddinge kan göra både 3-1 och 4-1 på våra misstag. Jätte räddning av Maxi som tar en straff och håller hoppet fortfarande vid liv. 5-1 kommer rättvist och vi kommer inte upp i nivå i andra halvlek. Känslan efteråt är såklart bitter. Vi får jobba vidare på små detaljer, tyckte Adolfsberg P19:s ledare Magnus Tamm, efter matchen. Bilder U-Lag 4 aug 0kommentarer
  • U-laget igång inför hösten

U-laget har dragit igång sin gemensamma träning inför hösten. Våren avslutades med en 4 - 3 seger hemma mot Nyköping, och här kan du se målen från den matchen och här några bilder från veckans träning. Första seriematchen mot Huddinge hemma söndag 4 augusti. U-Lag 26 jul 0kommentarer
  • U-seger i Nacka

Adolfsberg tar en efterlängtad seger borta mot Nacka, då man vinner med 4 - 3. Dennis Fransson Vi börjar matchen väldigt bra och med högg press och intensivt spel, och gör också 1 - 0 på frispark genom Emil Johansson. Tappar sedan och Nacka får dels en straff och får déls göra 2 - 1, och just då blir vi alldeles för långa, och deras omställningar stora vållar problem för oss. Kanske lite välbehövligt snack i halvlek, och riktigt nöjd hur grabbarna sedan vänder 2 - 3 till 4 - 3. Vi gör en riktigt bra halvlek, och grabbarna ska ha beröm för sin insats och främst att aldrig ge upp. Skiljebo borta på onsdag Matchfakta U-Lag 6 jun 1kommentar