• Grundsunds IF - Stenungsund IBK

Så underbart!!! Grundsunds 00-lag tar en otroligt underbar seger hemma i Bottnahallen. Grundsund lyckas vända underläge och tillslut vinna matchen med 6-4. Första perioden är en sådär insats spelmässigt av Grundsund. I försvaret så ger man Stenungsundsspelarna för mycket ytor och kollar på för mycket boll. Resultatet efter första perioden är 1-1. Andra perioden är spelet lite bättre från Grundsunds håll men inte tillräckligt. Stenungsund vinner andra perioden med 2-1 och resultatet inför tredje är leding för Stenungsund 3-2. I sista perioden så tar Stenungsund ledningen till 4-2 och det såg mörkt ut. Grundsund får ett powerplay och sätter ett mål tidigt vilket ger massa energi till laget. Grundsund gör tre mål till och leder plötsligt med 6-4. Sista 5 minuterna så pressar Stenungsund på men Grundsund spelar ett väldigt bra försvarsspel och Stenungsund lyckas inte få några klara chanser. Slutresultat: 6-4. Glädjen bland Grundsundsspelare och ledare efter slutsignal var svår att missa! Grundsund visar att de aldrig ger upp och har en sjukt stor kämparvilja, Grundsund kan inte vara mer än nöjda med segern. Stenungsund kommer med 13 utespelare till matchen och Grundsund har endast 7 spelare, oerhört starkt att vinna trots en sån liten trupp! Självklart så firas segern med dans och sång! Vi vill även tacka all publik som kom och tittade, det var fullt med besökare på ena läktaren. Verkligen jättekul att så många kommer för att titta på oss när vi spelar och uppskattas mycket av spelare och ledare! Trevlig helg på er! /GIF Innebandy Herr 12 feb 2016 0kommentarer
  • Grundsunds IF - Melleruds IBK

Grundsund besegrar Mellerud med 7-6 på hemmaplan! En väldigt händelserik och rolig match som äntligen studsade våran väg, speciellt skönt efter bortaförlusten senast mot Mellerud där vi faller med ett mål(5-4). Skillnaden idag var att vi var mycket vassare i vår offensiv och satte dit våra lägen som dök upp. Även kul att boxplay funkade bra och även fick utdelning i numerärt underläge. Sammanfattningsvis så gör vi en okej första period och en lite sämre andra, men avslutar sista perioden mycket bra och målen ramlar in. (2-2)(0-1)(5-3) = 7-6. Matchens lirare blir: Viktor Olsson som stod för 4 mål och en assist. Innebandy Herr 6 feb 2016 0kommentarer
  • Tung dag för GIF

Tung dag för Grundsund! Grundsund p15-lag förlorar matchen mot Herrestad med 6-3. En jämn match mellan lagen men Herrestad är snäppet vassare. Stod 3-3 efter två perioder men i sista perioden så gör Herrestad 3 mål till och vinner matchen. Grundsund tar ut målvakten i slutet för att försöka reducera men det räcker inte. Grundsund gör en ganska bra insats då vi möter seriens kanske skickligaste lag. Det blir inte heller lättare när Grundsund har två man på bänken och domarna i motvind. Grundsund kan vara ganska nöjda med prestationen men alltid surt att förlora och därmed tappa serieledningen! Herrestad har 1 poäng mer än Grundsund och är just nu serieledare, men det är 4 matcher kvar i serien och vad som helst kan hända. Grundsunds A-lag förlorar borta mot serieledande Dingle AIK med 10-6. En jämn match där Grundsund är bättre än Dingle under första halvan och hade en ledning med 5-2. Tyvärr så orkar inte Grundsund med jobbet hela matchen och Dingle är bättre andra halvan av matchen och får in några bollar i målburen och slutresultatet blir tillslut 10-6. Grundsund hade inte dom bästa förutsättningarna inför matchen då många av spelarna i A-laget även lirar med 00-laget som hade match precis innan och var ganska trötta i kropparna efter tuff match mot Herrestad. Grundsund kommer träna på som vanlig i veckan för att finslipa på detaljerna. A-laget spelar borta nästa lördag mot Billingsfors. P15-laget har spelledig helg. /GIF Innebandy Herr 24 jan 2016 0kommentarer