• Referat: Hus FF - Toarpsalliansen

HUS - Toarpsalliansen 1-6 (0-2) En ordentlig regnskur med inslag av åska störde uppvärmningen. Men sedan blev det en fin kväll på alla sätt. Vi sätter högsta fart och ger inte HUS en chans att etablera något eget spel. Sanna har inte ett skott på sig i första halvlek. Trots ett massivt spelövertag har vi svårt att skapa riktigt heta lägen. HUS ligger lågt med sitt lag samtidigt som deras målvakt är duktig på att läsa våra bollar bakom backlinjen. Till slut får vi ändå utdelning på ett lobbskott av Nova. Strax därpå kommer också 0-2 av Sara O efter fint spel i straffområdet. Resultat står sig till pausvilan. Inte mycket mer än att säga "fortsätt så" i pausen. Efter en lite hafsig inledning på andra, får vi ändå igång målskyttet. Tilda "Honken" styr in 0-3 på ett lågt inlägg. 0-4 kommer på straff. Linn, som precis bytt in, sätter den säkert med sin första bolltouch(?). Vi har en lite sämre period med kvarten kvar, och när vi tappar koncentrationen i eget straffområde kan HUS reducera till 1-4. Det blir en liten väckarklocka att ta tag i matchen igen. Ellen sätter 1-5 efter en hörna och Linn blir tvåmålsskytt, på en lobb över målvakten, fram till 1-6. En gedigen insats där vi äger spelet i nästan 90 minuter. Siffrorna hade kunnat vara större, men HUS målvakt gjorde bra ifrån sig. Skönt att vara igång efter sommaruppehållet! A/U-Lag Damer 17 aug 2021 0kommentarer
  • Referat: Toarpsalliansen - Svenljunga IK U

Toarpalliansen - Svenljunga U 1-1 (1-1) Klippt från BT-fotboll: - Vi kommer inte alls upp i nivå idag, det kan ha varit premiärnerver som stökade till det. Svenljunga försvarade lågt och kompakt och vi löste inte ut det. Vi gick ner på en trebackslinje sista kvarten och var så när att trycka in ett mål i slutminuten. Bäst i Toarpsalliansen var Frida Nordh och Sara Odenhjelm, kommenterade Toarpsalliansens tränare Robert Cleverup. Toarpsalliansen tog en tidig ledning. Tilda Brodén gjorde målet, redan i nionde minuten. Svenljunga kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, genom Sofie Svensson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1-1. När lagen möttes senast slutade det oavgjort, 1-1. A/U-Lag Damer 6 aug 2021 0kommentarer
  • Referat: Toarpsalliansen A - Hestra/Grimsås

Toarpsalliansen - Hestra/Grimsås 10-0 (6-0) Ovädret och regnet hann försvinna innan sista träningsmatchen inför seriepremiären hann dra igång. Hestra/Grimsås stod för motståndet. Ett lag vi stött på några gånger tidigare, men som spelar i Jönköpingsfyran. Därför hade vi dålig pejl på dom inför denna säsong. Några minuters trevande inledning men sen lossnade det rejält. Vi gör två snabba mål på omställning och för sen spelet hela halvleken. Vi skapar många chanser och målen trillar också in allteftersom. Vi gör en gedigen halvlek och går till pausvila med 6-0 i ryggen. Fyra raka byten i paus och vi fortsätter att dominera andra halvlek på samma sätt som första. Målen trillar in även denna halvlek. Vi har en liten dipp mot slutet men Wilma spikar igen och Ebba kan i slutskedet sätta sitt första mål i A-laget fram till 10-0. Vi genomför matchen på ett mycket bra sätt med varierat spel i sid- och djupled. Vi var det bättre laget under hela matchen men jobbet ska göras, och det gör vi också ända in i kaklet! Värt att nämna: 5 olika målskyttar, Tilda 5, Kajsa 1, Ellen 1, Ebba 1 och Stella gör A-lagsdebut och kröner det med 2 mål! Dessutom får Wilma hålla nollan! A/U-Lag Damer 22 jun 2021 0kommentarer