Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åtvidabergs Södra IK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Åtvidabergs Södra IK
Fotboll
Seniorlag Herrar
Åtvidabergs Södra IK

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 25 feb 2012 MR Newbody

  Alleman till årsmötet!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 feb 2012 MR Newbody

  Vi får nödskriva lite på hemsidan då och då så vi vet om några lever.En liten fråga till styrelsen: Har man medlemmsavg när klubben är vilande,lotterierna ?,Newbody ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 jan 2012 MR Newbody

  Synd och tråkigt när vi nu hade fått igång ett lag i tätorten med korta avstånd till träning och match.Fördelarna var också att slippa sköta en anläggning och få låna ett förstaklassigt omklädningsrum och helt kunna koncentrera oss på ekonomi och spel.Men vill man åka längre fast det ofta är förar och bilbrist eller att ligga på sofflocket så är det upp till var och en.Jag har svårt att tänka mig en uppstart igen efter detta då ideella ledare inte växer på träd.Det här borde innebära att mitt hcp i golf borde sänkas rejält så nu har jag inget att skylla på längre och var ska folk köpa string ifrån någonstans. MVH Niclas W

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 jan 2012 Silly Season

  http://laget.se/falerumsif/44630-template-p2-97993.html

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 dec 2011 Östgöta Fotboll

  Nu har vi lanserat en ny sida på internet inriktad på den lokala fotbollen i Östergötland, främst de lägre divisionerna. Vi satsar på att samla så mycket information, nyheter, rykten med mera kring alla lagen. Det kommer finnas spelarintervjuer, möjlighet att läsa och skriva artiklar, forum för att disskutera just eran serie, söka ny klubb och många andra spännande funktioner! Kolla in sidan nu och anmäl dig till vår maillista för att få information så snart vi närmar oss realease. Du kan även gilla vår Facebook sida!

  www.ostgotafotboll.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 okt 2011 Patrik

  Haha det har värt en ära att vart din förebild Kullgren :)
  Vart riktigt roligt att du har vart med :) vuxit in i laget och blivit en av oss :)
  Hade riktigt roligt på festen och du får gärna tala ut på fler fester )
  Vad gjorde du med mögelosten? Kommer inte ihåg att du gjorde något speciellt förutom att du kasta vanliga ost skivor ^^

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 okt 2011 Kullgren

  Vill rikta ett stort tack till Putte som varit en förebild och inspiration för mig sen jag kom till klubben. Jag hade aldrig klarat av att bli den spelare jag är idag om det inte vore för honom. Cool frilla med..liksom så här...spretigt o så, en ledargestalt både på och utanför planen och ett jävla tillslag. Vill också be om ursäkt för det där med mögelosten, när jag blev lite arg o dä.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 okt 2011 Greger

  Jag vill passa på att tacka alla för 2 fantastiska år i Södra. Har varit otroligt roligt att vara tränare i klubben och lärt känna många spännande karaktärer. Vill rikta ett extra stort tack till Jönsson, Bernta o Lelle som gör ett fantastiskt jobb i klubben utom dem fanns inte Södra. Sedan finns det givetvis en person till som ska nämnas, Ulf Fältsjö tack för all hjälp både på träningar o matcher du har varit outstanding. Nicklas Wiklund ska också ha ett tack för hjälpen på våra hemmamatcher. Vill önska Åtvidabergs Södra IK lycka till i framtiden!

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 okt 2011 Kant

  Lite info tack om den 22:e

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 okt 2011 Radford

  Vad kommer mer att hände den 22 förutom mat och priser, har festkommitten hittat på nått roligt?? Utgång på kvällen?

  Rapportera

  Rapportera