• P15 segrare i Kakservice cup

P15 är vinnare av Kakservice cup i Mölndal. Laget vann alla sina matcher. Finalen vann man mot norska Solberg med 8-2 på en svårspelad is pga det varma vädret. Tack alla spelare för en grymt bra genomförd cup både på och utanför isen. Tack även alla föräldrar som stöttar och hejar på laget. Gruppspel Surte - Åby/Tjureda 1-6 Åby/Tjureda - Hauger 4-1 Åby/Tjureda - Tranås 5-3 Final Åby/Tjureda - Solberg 8-2 /Ledarna Bandy P-17 6 mar 2022 1kommentar
  • Final i Kakservice cup

Efter gått obesegrade genom gruppspelet väntar nu final för P15-laget i Kakservice cup. Finalmotståndarna Solberg är också obesegrade i sin grupp. Surte - Åby/Tjureda 1-6 Åby/Tjureda - Hauger 4-1 Åby/Tjureda - Tranås 5-3 Nu laddar vi för fullt inför matchen mot norska Solberg i morgon förmiddag. /Ledarna Bandy P-17 5 mar 2022
  • Waggeryd på onsdag

På onsdag är det match igen. Waggeryd är nästa motståndare som kommer till Eriksson arena. Förlust mot dom på bortaplan med uddamålet. Denna machen ska vi vara med från början och inte vakna till i andra halvlek. Söndagens match mot Fredriksberg var väldigt bra genomförd. Bra fart på skridskor och bolltempo med många delaktiga. Starkt försvarsspel över hela banan som gjorde det svårt för dom att komma någonstans. Detta tar vi med oss till onsdagens match. /Patrik Bandy P-17 28 feb 2022
  • Returmöte mot Fredriksberg

På söndag är det dags för returmötet mot FBK. Förra matchen borta mot FBK var det en jämn första halvlek där vi inte får till vårat spel. Vi går för fort framåt med för lite spelare med i anfallen och alldeles för dåliga passningar. Andra halvlek är det betydligt bättre och målen trillar in. Har en del problem med deras långa spel som vi måste se upp med i morgondagens match. U-laget mötte deras A-lag igår och vann. Några u15-spelare var med i denna matchen och vi kommer göra allt för att även vi ska stå som segrare efter 80 minuter. Bandy P-17 26 feb 2022 0kommentarer
  • Bortamatch i Ronneby

Seger i senaste matchen mot Nässjö. Ikväll väntar match mot FBK och det lär bli ett svårare motstånd. Dessutom är det utomhus så vi hoppas på bra väder och en jämn match. Bandy P-17 11 feb 2022