• Aneby SK-Gullringens GOIF

Likt förra matchen delade lagen på poängen under fredagskvällen. Men i ärlighetens namn så var det ASK som visade prov på det mesta och det bästa. Stundtals väldigt bra anfallsspel varvades med ett stabilt försvarsspel. Tyvärr för de blåa så ville det sig inte riktigt i dom avgörande momenten i motståndarnas straffområde. Men bara jobba vidare i veckan och ny match på fredag då vi gästar topptippade och tabelltvåan Assyriska. Matchen: Slutresultat 0-0 Herrlaget 25 aug 0kommentarer
  • Sävsjö FF-Aneby SK

Det blev delad poäng i den tuffa bortamatchen mot Sävsjö FF. Detta efter en mycket bra genomförd första halvlek där vi visade prov på bra disciplin och ett härligt spel. Andra halvlek blev sedan tyvärr lite sämre. Sävsjö spelade bra och gjorde det svårt för oss, och detta med en man mindre hela halvleken. Dock så skapade vi ganska många chanser och med lite medstuds så hade vi petat in en boll till. Men resultatet blev 1-1 och vi tar vår pinne och går vidare mot nästa utmaning som är Gullringen hemma på fredag. Matchen: Slutresultat 1-1 (1-1) 1-0 1-1 Gabriel Paz assist Linus Johansson Herrlaget 18 aug 0kommentarer
  • Aneby SK-Egnahems BK

Serien drog igång igen på fredagskvällen med match mot tabelltrean Egnahems BK hemma på Furulids IP. En tuff match mot ett rutinerat lag med ett par tre spelare med meriter från både superettan och division 1. Det blev en bra och hård kamp där vi kunde dra längsta strået tack vare ett bra försvarsspel och att vi visade prov på bra effektivitet när lägena väl dök upp. En härlig match att se från sidan där Sportis grabbarna visade stort hjärta och mycket kämparglöd. Nästa fredag är det dags för ny match, på bortagräs mot Sävsjö FF Matchen: Aneby SK-Egnahems BK Slutresultat 3-2 (1-0) 1-0 Theo Jarl assist Melker Pettersson 2-0 Linus Johansson assist Otto Gustavsson 2-1 3-1 Herman Lago assist Theo Jarl 3-2 Herrlaget 11 aug 0kommentarer