• Aneby SK-Sävsjö FF

Det blev tyvärr en ny förlust efter en okej insats mot Sävsjö i fredags. Sävsjö kunde ta ledningen i den 5:e minuten redan och det resultatet stod sig matchen ut. Vi manade inte med att skapa tillräckligt för att få in en kvitteringen även om vi spelmässigt absolut va minst lika bra som gästerna. Bara ta nya tag mot Gullringen på onsdag! Matchen: ASK-Sävsjö FF 0-1(0-1) 0-1 5’ Herrlaget för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • IK Vista U-Aneby SK U

U-laget spelade under söndagen första seriematchen och lyckades efter en fantastisk kämparinsats ta med sig 3 poäng hem från Vistavallen. Det unga Sportis-laget kämpade och slet och det var verkligen kul att se alla yngre som klev fram. Utan undertecknad så kan inte medelåldern varit högre än 18. Inte mindre än 4 09-or var med, vilket tyder på mycket talang i ungdomsleden. Matchen Ik Vista U-Aneby SK U 0-1 Linus Lindstrand (straff) 0-2 Alfred Svensson ass Eddie Engstrand 2-1 Herrlaget för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Egnahems BK-Aneby SK

På fredagskvällen så rullade det första poängen för säsongen in. Detta efter 0-0 mot Egnahem på bortagräs. Matchen var jämn där båda lagen hade bra perioder med mycket bollinnehav. Vi gör våran bästa match i seriespelet och kan vi hålla uppe detta spelet så kommer tre-poängarna börja komma. Herrlaget för 15 dagar sedan 1kommentar