• Ekhagens IF-Aneby SK

Andra förlusten för säsongen kom mot Ekhagen på Rosenlunds IP. Ekhagen var spelskickliga men vi försvarade oss bra och kunde ta ledningen via Liam. Tyvärr så höll den ledningen bara i 2 minuter sen kunde Ekhagen sätta dit en hörna och en stund efter det tilldelades dom en straff som de gjorde mål på. Luften gick ur oss lite och vi kunde inte skrapa fram någon mer målchans utan Ekhagen kunde istället göra 3-1. Nya tag imorgon mot Mariebo i cupen och på fredag mot Egnahem i serien! Matchen: Ekhagens IF-ASK 3-1 (0-0) 0-1 Liam Lindstrand assist Oliver Widell 1-1 2-1 3-1 Herrlaget för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Aneby SK-Hvetlanda Gif

Första seriematchen för året är avklarad och det slutade med en sur 1-2 förlust. På ett väldigt blåsigt Furulids IP så kunde bortalaget efter en straff i 89:e minuten ta hem segern. Första halvlek så var gästerna lite hetare och kunde använda den kraftiga vinden till sin fördel och ledde således med 1-0 i paus. I den andra halvleken så spelade sportis upp sig och fick med hjälp av vinden trycka ner gif lite. 1-1 kom genom Linus och det fanns bud på fler mål åt båda hållen. I den 89:e minuten så blåste domaren för straff till Gif och den kunde de tyvärr förvalta. Så tyvärr kunde vi inte räkna in några poäng men vi jobbar vidare och siktar på att ge Ekhagen en match om 3 poäng i helgen. Matchen: ASK-Hvetlanda Gif 1-2 (0-1) 1-0 1-1 Linus Johansson Ass Rasmus Lindstrand 1-2 Herrlaget för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Eksjö- Aneby SK Toyota Cup

Vi klev in i Toyota Cup under tisdagskvällen. Ett derby på Ränneborg mot Eksjö var en tuff uppgift men där vi tillslut kunde gå vidare efter en 3-2 seger. Nu laddar vi för seriepremiär på söndag! Matchen: Eksjö-ASK 2-3 (1-1) 1-0 (divisionsstraff) 1-1 Liam Lindstrand (Christo Bimuala) 2-1 2-2 Christo Bimuala (straff) 2-3 Gabriel Paz (Liam Lindstrand) Herrlaget 10 apr 0kommentarer