• Myresjö/Vetland-Aneby SK

Tyvärr blev det en torsk med 6-0 på långfredagen mot ett mycket bra Myresjö/Vetlanda. Vi inleder matchens första minuter starkt men sedan tar MVFF över matchen. Vi fortsätter dock att spela ett riktigt bra försvarsspel och försöker hålla bollen inom laget. 1-0 tillkommer på en hörna som känns lite onödig att släppa in. men vi reser oss och spelar mycket bättre fotboll sista 20 i första halvleken. Vi går in i paus med en positiv känsla. Andra halvlek börjar OK och vi får en bra målchans att göra 1-1 men MVFFs målvakt gör en bra räddning. i 61:a minuten gör MVFF 2-0 och tyvärr så går vi ner oss lite och det räcker för att ett skickligt lag ska göra fler mål. Det rinner iväg till 6-0 och en klar seger kan tilldelas Myresjö/vetlanda. Vi tar med oss dom första 60 spelmässigt och fortsätter slipa på dom delar vi behöver jobba med. Herrlaget för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Ljungby IF-Aneby SK

Den sjätte träningsmatchen för 2024 blev en batalj mot Ljungby IF. slutsiffrorna skrevs till 4-1 Men i ärlighetens namn så var det alldeles för stora siffror sett till matchbilden. Det var en jämnare match än vad resultatet visade. Mycket positivt att ta med sig och en del att slipa på under kommande träningsvecka. Ljungby IF - Aneby SK 4-1(3-0) Målskytt ASK: Sebastian Wolender. Herrlaget 24 mar 0kommentarer
  • Råslätts SK-Aneby SK

Tyvärr kom första förlusten för året mot ett spelskickligt Råslätt under lördagen. Nya tag och ny träningsvecka väntar! Matchen: Råslätts SK-Aneby SK 3-0 (2-0 1-0 32´ 2-0 43´ 3-0 55´ Herrlaget 10 mar 0kommentarer