Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ås IF F 17

Följ

F 17

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Ås IF
Fotboll
F 17

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 6 okt 2018 Mathias Larsson

  Tack själv Bosse! Hörde många positiva kommentarer kring arrangemang och tjejerna som serverade. F17 har aldrig gjort oss tränare besvikna. Det tar ansvar och levererar, på och brevid fotbollsplanen. Så kul att det fick bra! Och tack till alla föräldrar som var på grillning eller JKH

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 okt 2018 Bo Thuresson

  Stor Tack!
  För insatsen i fredags kväll på guldgalan, fantastisk insats av er tjejer, fått mycket beröm för trevligt bemötande, kanon service och måste vara världsrekord att få ut 360 mat på 23 minuter, kommun var imponerad, bara snabba tränade tjejer klarar det.
  Tack till er föräldrar som ställde upp och skötte garderob ,disk, mm. Bjuder på 1 lunch på Jämtländska Matsalen som en liten bonus till er. Bosse

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2018 Bo Thuresson

  Ca Kl. 23 ska det övergå till dans/pub så efter det kan vi plocka ihop det sista och gå hem, hoppas jag

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 okt 2018 Marie Lindh

  Tack för info Bosse. När förväntas dem vara klara för kvällen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2018 jonna_alander Ålander

  Jag kommer men har planeringsdag i Östersund till 17:00. Kommer så snabbt jag bara kan. // Jonna

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2018 Bo Thuresson

  Hej. Dags att tvätta ur svetten ur tröjorna inför fredagen. Träffas senast 16.30, på Jämtkrafthallen. Galan börjar 17.30 med mingel. Vi startar med lite info , middag, kolla vart specialkoster sitter mm. Till matchtröjan går det bra att ha jeans och snabba skor. Föräldrar kan ha svart eller vit upptill. De 6 Föräldrar som hittills anmält sig (ser gärna fler) börjar i garderoben , sen blir det disk och frakt till föreningshuset mm.
  Det blir en rolig kväll, Bosse

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 sep 2018 Moa de Sinegube

  Toppen!👍

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 sep 2018 Marie Lindh

  Vad bra Moa! Jag och Lene kommer att lämna över några konkreta förslag till tränarna i morgon, med olika alternativ till aktivitet och pris. Åre är ett av dem. Sen kan ni diskutera fram en lösning tillsammans, tränare och spelare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 sep 2018 Moa de Sinegube

  Hejsan!
  Ett förslag som jag har tagit upp som avslutning bland tjejerna är att övernatta på copperhill i Åre, köra ett eller flera träningspass och tillsammans äta en härlig middag. Jag har skickat till alla tjejer i laget och responsen är positiv. Alla som har svarat tycker att det är ett jättebra förslag och att det skulle vara en bra avslutning tillsammans. Jag har kollat med Ingrid och det är inga problem alls att utföra den här avslutningen om man tänker på hur ekonomin skulle gå ihop.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 sep 2018 jonna_alander Ålander

  Toppen Bosse. 👍

  Rapportera

  Rapportera