vi laddar för hemmamatch med lyxmat hos Maja Petersson!!! Fotboll Dam 3 sep 2017 0kommentarer
  • vårsäsongen avslutad

vi avslutade vårsäsongen m vinstmatch igår ???och minigolf o mat ikv!! vinnare Emelie Gunnarsson!!!🏆 Fotboll Dam 28 jun 2017 0kommentarer
  • Åseda IF- Moheda IF 9-1 (8-1)

Åseda IF Dam- Moheda IF 9-1 (8-1) En härlig varm vårkväll på Stenaparken. Åseda tog tag i matchen från första minut. Vi pratade om det innan matchen att vi skulle vara fokuserade och taggade från början. Maja P var på riktigt målhumör fixade fem mål Agnes gjorde två och Gry ett. Moheda la en snygg frispark helt otagbart för Mathilda men sen släppte hon inte nån mer boll bakom sej. I andra halvlek hade vi motvinden och bollen for lite som den ville. Hände inte så mycket till Ella la en snygg frispark i mål och fastställde slutresultatet till 9-1. Bra jobb av alla 16 spelare vi änvände. Pris till Maja P härligt att se hennes målfrossa😊 beröm också att tjejerna inte föll in i gnället utan la energin på att spela fotboll. Tack för en trevlig match🌞/Anne Sofie Fotboll Dam 22 maj 2017 0kommentarer